Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.05.2020 07:16 - ПРОСТАЦИ НА РОЯЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 21.05.2020 17:22


                                                                            
                                                                               КУХИ ЛЕЙКИ






image

 

 

Напоследък куп простаци наводниха улиците на София. Те, видите ли, не искат Бил Гейтс да ги чипира. Не искат норвежки педерасти да им крадат децата. И така нататък, и така нататък...

 

Психолози разкриха кои са признаците, по които съвсем лесно и бързо ще разберете дали човекът срещу вас има акъл или пък прикрива липсата на такъв. За целта трябва да обърнете внимание само на някои подробности...

 

Живее със стереотипи


Човекът, които не се отличава с умствен багаж и мъдрост, обикновено е доста примитивен. Той използва шаблонни фрази и изрази и изгражда живота си на общоприети принципи. Често е зависим от мнението на околните и се движи само със стадото. 

Прекъсва по време на разговор


Неспособността на един човек да слуша внимателно и желанието му постоянно да прекъсва събеседника, също показва липса на интелект. 

Глупавият човек е способен да приказва непрекъснато. Не му пука, че събеседникът му също иска да изрази позицията си. Той прави това не от злоба, а защото дори не му и хрумва, че действа неуважително и просташки. 


Упорито доказва правотата си


Освен неспособен да слуша, лишеният от интелект човек, е склонен непрестанно да убеждава всички, колко прав е той. Няма значение колко логични са аргументите на събеседника. Простакът винаги е прав, а останалите "да си гледат работата".

Това поведение се вижда най-вече по време на спор. Гламавият човек изгаря от желание да докаже своята правота, без значение колко компетентен е той по дадена тема.


Не може да води конструктивен диалог


Човекът, който не се отличава с мъдрост и интелект, не обича да води дълги разговори, които биха спомогнали да реши проблемите. Това за него е твърде сложно. 
Най-неприятни и трудно поносими от негова страна са моментите, в които към него е отправена критика.

 

Притеснява се твърде много за външния си вид


Когато вниманието на един човек е прекалено ангажирано с това как изглежда, то е за да компенсира интелектуалните недостатъци. Това не означава, че човек не бива да се поддържа, но ако е умен, всичко трябва да е в границите на нормалното. 

 

Сърдят се дълго време


Няма никакъв смисъл да се сърдите и цупите дълго време. Хората без особен умствен багаж обаче не осъзнават това. 

Ако човек е направил нещо неприемливо за нас, може да намерим компромис, да поговорим и да се опитаме да разрешим проблема. Простакът обаче не смята така. Той просто изтрива събеседника от живота си, очаквайки обаче той да му се извинява непрестанно. 

Имат непрестанни претенции


Мъдрите хора разбират, че или приемате някого с недостатъците му, или просто прекратявате връзката си с него. 

Хората, които не са дарени с много сиво вещество, често живеят в разрушителни отношения, изпълнени с упреци, претенции и високи очаквания. Те се опитват да променят човека до себе си, а ако той остане същия, започват да правят драми. Това може да продължи през целия им живот. 

 

Всичко тава ви се струва познато, нали? Откъде ли?... От телевизията! Всеки ден куп галфони и отявлени простаци нахлуват в домовете ви от телевизионния екран. И се убеждавате в правотата на мъдреца, който е казал, че „телевизионният работник“ е кръстоска между курва, лайно и идиот...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Тагове:   мнения,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202491
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575