Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.05.2020 06:23 - ИНТЕРЕСНО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 295 Коментари: 0 Гласове:
0



                                                                  „БЛИЦ“ СМЯТА, ЧЕ...





image

 

От "телевизия на всички гледни точки", bTV се превърна в пробита фуния, която ретранслира позициите на мафията. От обективната, някога, телевизия, сега е останал само далечен спомен.


Един през друг в ефира на bTV гостуват гласовете на банкера - беглец Цветан Василев, обвиненият в 11 тежки престъпления Васил Божков, драгалевския ментор Иван Костов и отломките от кръга "Агнешки главички".


Началото бе поставено от мургавия водещ Светослав Иванов, който даде трибуна на мустакатия аферист Цветан Василев. Последваха множество задушевни разговори с фараона, който опустоши КТБ и отвори дупка в бюджета, възлизаща на над 5 млрд. лева. Сякаш това не бе достатъчно и bTV предостави ефира си на концесия на злощастното приватизаторско семейство Баневи и проводник на защитната теза на Миню Стайков.


През последните месеци bTV охотно дава думата на Васил Божков, който, според НАП, не е внесъл над 700 млн. лева в държавната хазна. След неговите твърдения, bTV не спира да атакува премиера Борисов, главния прокурор Гешев и финансовия министър Горанов. Тримата са превърнати в мишени не само на Божков, но и на bTV. Зрителите, обаче, няма как да бъдат излъгани от евтините манипулации, които им поднася "трупата за манипулации" bTV и нейните злощастни изпълнители.“

 

Мненията са най- евтината стока, но там където има пушек, обикновено има и огън. Не мога да отрека, че на моменти bTV е по- противна и гадна от такива гнусни кабеларки като „7/8 TV”, “БСТВ“, „TV 1” и „Евроком“.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.





Тагове:   мнения,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191349
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575