Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.11.2019 06:23 - АКТИВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 405 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ЛЪЖИТЕ НА РЕАКЦИОННИЯТ ПЕЧАТ




image

 

 

 

Парцалът „24 часа“ е от край време активен борец против демокрацията. Там се подвизава изявеният драскач Слави Ангелов. В поредния си коментар на седмицата той е изцвъкал невероятни лъжи и глупости.

 

Така например наш СлаФчо твърди, че гърците взимали пенсии от порядъка на 2000 евро. Това, разбира се, е лъжа. Като всичко, публикувано в тази газета.

 

Средната пенсия в Гърция, според техния статистически институт е 723 евро, но половината гръцки пенсионери получават пенсии под линията на бедността, която в Гърция възлиза на 665 евро.

 

Редно е да спомена, че Гърция е част от еврозоната и там цените са поне два пъти по- високи от нашите. Затова тези 723 евро в най- добрия случай имат покупателната сила на 723 лева. Редно е също така да спомена, че в Гърция и пенсиите се облагат с данъци. Но това е друга тема...


Реакционният печат, настанил се удобно у нас, непрекъснато ни внушава, че сме бедни, болни и нещастни. Той сее отчаяние и омраза, той обезкуражава и обезверява населението на страната. Техните руски господари искат точно това. Москва от години се стреми да ни убеди, че сме дискриминирани членове на ЕС.

 

Повече от ясно е, че това е диверсия, саботаж! Крайно време е нашите специални служби да вземат мерки срещу тези вредители...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201818
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575