Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.08.2019 06:12 - СВОБОДА ЗА СВОБОДНОТО СЛОВО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                     АСАНДЖ Е ОПРАВДАН




image

 

Американската демократическа партия- която в наши дни не е нищо друго освен една неотроцкистка, левичарска организация, обвини Джулиан Асандж, основателя на WikiLeaks, в незаконно публикуване на документи.

Да, но... Преди няколко дни федералният съдия, който получи обвинението, напълно го отхвърли като незаконно и обяви всички искания на Демократическата партия срещу Асандж за незаконни.

В присъдата открито се заявява, че Асандж, като журналист, има пълно право да публикува информация, която федералният съдия нарича информация „по въпроси от огромно обществено значение“. Тази информация „позволи на американските избиратели да погледнат зад завесата и да видят какво се случва в една от двете основни политически партии в Съединените щати по време на президентските избори“.

Съдията нарича незаконен всеки опит за преследване на Асанж, тъй като нарушава първата поправка на Конституцията на САЩ. Асанж е имал пълно право да оповестява факти за военни престъпления и факта, че Демократическата партия е прибягнала до измама на Предварителните избори с цел постигането на победа за Хилари Клинтън и провалянето на предизборната кампания на сенатора Берни Сандърс.

Изненадващо е само това, че нито един вестник или телевизионна програма не спомена за това съдебно решение... Това, разбира се, е позор за цялата журналистическа гилдия!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202205
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575