Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.05.2019 07:11 - СПРЕТНАХА НИ ДЖЕНДЪР
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.05.2019 07:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                 АМАН, АМАН ОТ ИДИОТЩИНИ




image

 

Трети пол, социален пол, транссексуални, трансджендъри, родител 1 и родител 2, Истанбулска конвенция... Всичките тези щуротии се стовариха върху главата на нашенския цървул само в рамките на няколко месеца.

 

В цялата бъркотия от понятия постоянно се прокрадва натрапчивата чуждица джендър. Пробутват я къде ли не - джендър бракове, джендър като трети пол, джендър като всякакъв род плашило и безсмислица.

 

Адвокати, социолози, политици и общественици плещят ли, плещят за това... Само дето нищо не им се разбира. Уж някаква бумага щяла да ни пази от насилие. Хайде, де! Как ще стане това бе, джанъм? Нали знам къде живея- мине, не мине и някой отнеся боя. Че и куршума може да намажеш. Наскоро опукаха трима души като стой, та гледай.

 

Чуват се и такива  объркани, непонятни разсъждения:

"Джендърът или т.нар. социален пол е пропаст- пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

 Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Янг, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!“


image

 

Какъв трети пол, какъв трансджендър, каква конвенция? С конвенция или без конвенция у нас те млатят, тимарят и въргалят на поразия. В България важи само едно правило: „Боят идва от рая“.  

 

Какво да ви кажа в заключение?...Слушайте журналята, духовните наставници на нацията! Те ни учат да се справяме с живота и да внимаваме, та да не ни отпраскат някой джендър. Изотзад.

Такива ми ти работи...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198384
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575