Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.01.2019 06:19 - НАЙ- СТРАННАТА КЛАСАЦИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 167808 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.01.2019 06:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                          ПАЛМАТА НА ПЪРВЕНСТВОТО




image

                                                           

Завладяваща глобална класация изтъква в какво различните държави са най-добри. Тази странна статистика е събрана от целия интернет - като се започне от източници като Световната банка и се стигне до рекордите на Гинес. Резултатите варират от зловещи до умопомрачителни.

Ако си падате по изисканата кухня, може би е полезно да знаете, че Япония, е номер едно като кулинарна дестинация в света. 

Ако искате да срещнете някой милиардер, най-вероятно  е това да стане във Великобритания - страна, предпочитана от най-богатите.

Въпреки че Франция се слави с традицията си в употребата на вино, оказва се, че там се употребява най-много уиски в света.

Предполагам, че нямате търпение да разберете с какво се слави нашата държава като най-добра в света? С продължителността на отпуската по майчинство, която може да трае 2 години.

Според тази класация, в Пакистан се гледа най-много гей порно, Южна Африка все още няма конкуренти по смъртни случаи, а САЩ - по спам в електронната поща. Китай са първи по арести на журналисти.

Изненадите продължават... Може би си мислите, че Силициевата долина и технологичните центрове на Азия имат най-бързия Wi-Fi, но всъщност това е Литва. Балтийските републики са първи и по други важни показатели - Естония има най-много стартъп компании, а Латвия - жени. 

Канада пък е страната, чиито жители влизат по-често от всеки друг във Facebook. Унгария може да се похвали с най-много порнозвезди. Ако в Грузия има най-много хомофоби, то в Испания са най-толерантни към гей общността.

Русия няма равна по използване на камери в колите.

Най-много алкохол на глава от населението се пие в Беларус, а кафе - в Холандия.

Дори Северна Корея е в нещо първа - по брой на войници. 

Турция оглавява списъка за цензура на Twitter.

Тайван са първи по брой на регистрирани патенти.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   2019,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198376
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575