Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.09.2018 06:44 - КРАСОТАТА НА ЧИСТИЯ УМ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.09.2018 06:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                                  ОРТАЦИ




image

 

Азис, който напоследък ни се представя като моралист и борец за човешки права, е със запорирани от съдебен изпълнител банкови сметки и дебитни карти. Решението за запора, поискан от НАП, включва и всички бъдещи вземания на певеца.


Противно на писанията, че той дължи над 400 000 лв. данъци, източници на "24 часа" са категорични, че сумата е значително по-малка - около 100 000.


Дългът се е свил, след като при трети опит през миналата година данъчните продадоха за около 260 хил. лв. негов апартамент в столичния квартал "Манастирски ливади".

До решението за искане на запор на сметки и дебитни карти на певеца пък се стигнало, след като в НАП са получили множество сигнали, че за да избегне бирниците, шоуменът пробва схема за получаване на хонорар под формата на дарение.


Спорният дълг на Азис, за който се търси погасяване, включително и чрез хонорара му от шоуто VIP Brother, е установен с ревизия. Тя е за 2015 г., когато певецът не се е регистрирал по ДДС, веднага след като доходите му прехвърлили 50 000 лв., както е по закон. След като няма доброволно погасяване на дълг от 200 000 лв., данъчните завеждат дело, а Азис обжалва. През това време сумата набъбва заради наказателните лихви.


Съдът разрешава на НАП да събере дълга си като запорира имот на певеца. Той обаче прехвърля имуществото на майката на дъщеря му в опит да спаси парите от продажбата.

НАП обжалва прехвърлянето, съдът обявява сделката за недействителна и след търг данъчните погасяват част от задължението на певеца към държавата.

 

Цветана Манева пък, която кой знае защо минава за “велика, за космос и друга планета“, преди промените беше  избирана два пъти за кандидат-член на ЦК на БКП! Ето какво каза тя по повод  участието си в клипа на този цигански тарикат:

„Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията –  това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват”.

Втасахме я! Комунягите, които избиха десетки хиляди  невинни българи без съд и присъда, днес са борци за човешки права! Това, ако не е наглост, здраве му кажи...

Какво ли друго можеш да очакваш от един комунист?!  Нали не сте забравили- няма бивши негри, бивши педерасти и бивши комуняги!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   изроди,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191465
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575