Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.09.2018 06:19 - ТЕ ТИ, БУЛКА, СПАСОВ ДЕН
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3221 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.09.2018 06:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                  ПРЕМЪЛЧАНАТА ИСТИНА




image

 

Стотици медицински тестове и милиарди долари, похарчени за тези тестове, потвърдиха това, което болните от онкологични заболявания знаят от годиниканабисът лекува рак!

Изследванията показват, че канабиноидите повлияват положително върху, на практика, почти всички видове рак – дори и рака на белия дроб.

Под канабиноидите се разбира не просто марихуаната, която милиони любители на марихуаната по цял свят употребяват, но и всяка субстанция, синтезирана от марихуана и използвана за лечението на рак при хората.

 

Още в началото на тази година Националният Институт по рака, САЩ публикува на интернет страницата си резултатите от най-новите изследвания за връзката между канабиса и рака.

Според учените: „Канабиноидите осъществяват противотуморния си ефект чрез различни механизми, в това число индуциране на клетъчна смърт, потискане на ангиогенезиса на туморите, потискане на инвазивността на тумора както и потискане на метастазите“.

Уникалното лечебно действие на канабиноидите се изразява с избирателното им въздействие само и единствено върху раковите клетки.

За разлика от химио- и лъчетерапията, канабиноидите на марихуаната принуждавате раковите клетки образно казано да се „самоубиват“, като не увреждат здравите клетки около тях.

Канабис за медицински цели се предписва не само като лекарство за борба с онкозаболяването, но и за стимулиране на апетита, облекчаване на болката и подобряване на съня при онкоболни пациенти.

Отделни проучвания доказват, че наред с противораковото си действие, канабиноидите имат и нервнопротективно действие, което ги прави средство за лечение на редица нервнодегенеративни заболявания.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199550
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575