Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.12.2017 06:02 - НАЙ- УЮТНИТЕ И ЕВТИНИ СТРАНИ В СВЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 858 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                               ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО




image

 

Американците се вълнуват живо от това къде ще им излезе най-евтино, когато обменят доларите си. Поради това американските туроператори често съставят класации на най-изгодните дестинации за живеене. Към днешна дата най-удачните места за преместване с цел нов живот са:

1. Индонезия

Индонезия – прекрасна страна, в която за жителите има огромен асортимент от различни услуги и възможности. Няма нужда да се отказвате от нищо, дори ако разполагате с ограничен бюджет.

2. Камбоджа

Още една бюджетна страна за живот в комфортни условия. Тази страна често се избира както за живеене, така и за пътешествия. Пълноценна вечеря в ресторант излиза само 5 долара. Цената на бутилка бира стартира от 25 цента.

3. Виетнам

За никого не е тайна, че Виетнам е магнит за туристите, които имат афинитет към прекрасни природни гледки. Водата е с прекрасен син цвят. Островите са като райски кътчета.

4. Лаос

На четвърто място в класацията е Лаос. Този рай за туристите предлага красиви планини, много будистки манастири и лодка като основен вид транспорт. Освен това страната привлича с евтини ресторанти. Може да се нахраните с улична храна за 1 долар. В хотела нощувките ще ви излязат по 10-30 долара на вечер.

5. Тайланд

На пръв поглед е странно Тайланд да бъде сред петте най-евтини дестинации. Тук обаче може да намерите подслон срещу 4 долара на нощ. Отлична оферта!

6. Индия

Индия е красива и величествена страна. На места е доста мръсно, но ако имате намерение да заживеете тук, ще откриете комфортно и сравнително уединено място без труд. Порция ориз с пилешко струва 60 цента.

7. Непал

Рай за пътешествениците с ограничен бюджет, тъй като разходите за хранене възлизат на 1 долар дневно. Ако ще спите в хотел, трябва да заделите повече средства. Най-скъпите ястия струват 8 долара.

8. Китай

Страната е огромна и крие много интересни места, на които да стартирате живота си отначало. Цената на таксито в големите градове ще ви зарадва – 1 долар за сравнително кратко пътуване.

9. БЪЛГАРИЯ

В обществото битува мнение, че Европа е скъпа дестинация. В повечето случаи това е напълно вярно. Затова американците се заглеждат към Източна Европа. Там е нашата цивилизована държава, в която е по-евтино за живот, отколкото в някои туристически центрове в Азия и Африка.

10. Никарагуа

Прието е Никарагуа да се смята за новата Коста Рика. Не страда от високи цени и пренаселеност. Няма да почувствате икономичността на дестинацията веднага. Ще се наложи да потърсите изгодни оферти.

Та такива ми ти работи... Кога ли ще уврат главите на българите, та да проумеят, че живят  много добре в една уютна, евтина и добре уредена страна?...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198990
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575