Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.06.2017 05:41 - В БАН РАБОТЯТ ТУНЕЯДЦИ, МОШЕНИЦИ И ТЪПАЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 698 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.08.2020 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                             ФЕОДАЛНИТЕ ДЪРТАЦИ ИЗКУКАХА НАПЪЛНО





image

                                                                                    

„Българите остават най-ниско платени в Европейски съюз и, за съжаление, не се предвижда тази тенденция да се промени, нито в краткосрочен, нито в средносрочен план.“

 

Това каза пред БНР доц. Виктор Йоцов, ръководител на проекта за годишния доклад за икономиката на страната, който ще бъде представен от Института за икономически изследвания при БАН.

 

Само дето тези брътвежи са си чиста проба кретенизъм. Защото средната работна заплата в България вече е около 1600 лева. Средната работна заплата в Германия пък е окло 1600 евро. Работата е там, че 1600 лева имат ПОКУПАТЕЛНАТА СИЛА на 3200 евро!

 

Как така ли?... Ами много просто- с един лев в България купуваш това, което в Германия купуваш за 2 евро. Всеки, който е бил там, знае това, видял го е с очите си, почувствал го е по джоба си.

 

Какво излиза? Излиза, че българите са НАЙ- ДОБРЕ ПЛАТЕНИ в целия Европейски съюз. Затова потреблението в България е с 300 % по- високо от потреблението в Германия! Затова българите притежават три пъти повече недвижима собственост от немците!

 

Ала повечето българи не могат да проумеят това, поради присъщата на нацията ни глупост. Генетично обусловена, вкоренена глупост. Затова научни шарлатани и дармоеди като този доцент дълги години ще се изхранват от простотията българска.

 

Знайно е, че от време оно в БАН работят само някакви дърти, зле платени тунеядци и тарикати. Тези феодални дъртаци напоследък напълно изкукуригаха. Хубавото е това, че и  политиците, и  бизнесът не им обръщат внимание. Те не дават пукната пара за „великите прозрения“ на академичните халгъзници.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

Save



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199915
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575