Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
22.05.2017 06:11 - НАЙ-ДОБРОТО ЖИЛИЩЕ ЗА ВАС
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.05.2017 06:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                  И ВАШИЯТ ДОМ ЩЕ Е ВАШАТА КРЕПОСТ...




image

 

Има хора, които просто не могат да започнат деня си, без да прочетат хороскопа си. Други пък гледат на хороскопа по-скоро като на весело четиво, с което да се забавляват рано сутрин.

Ние често се обръщаме с надежда към астрологията, когато трябва да вземем решение за съдбоносни дати – кога да сключим брак, кога да купим своя дом или дали денят е подходящ за започване на нова работа. Астрологията има какво да ни каже и при подбора на жилище.

Ето какво жилище е най-подходящо за всяка зодия:


Овенът държи да има свой собствен дом, в който да може да се откъсне от всичко и да си почине. Представителите на тази зодия обичат да пътуват, те обичат и развлеченията, но когато се уморят, им трябва тихо кътче. Овенът залага на живота в големия град, където да има разнообразие в развлеченията. Често представителите на тази зодия не харесват стандартните жилища, а търсят нещо по-интересно и нестандартно.


Тeлецът обича много своя дом и може да му останат верен за цял живот. Ето защо изборът на жилище е много важен и дълбоко премислен. Телецът иска всичко да му бъде подредено и да има достатъчно място за всичко. Представителите на тази зодии залагат по-скоро на спокойни квартали и жилища, далеч от шумните улици.


Близнаците обичат разнообразиeто, затова те често могат да сменят жилището си без особени сантименти. Ако не могат да го сменят, те често боядисват стените в различни цветове, разместват и правят промени. Затова за тях е добре да заложат на жилище, в което могат да правят промени, да бутнат някоя стена или да го преустроят. Близнаците обичат гледките и затова държат от прозореца им да се вижда нещо по-интересно като парк, река, море или планина.

Раците пък искат спокоен и уютен дом, те не обичат екстравагантните места. Представителите на тази зодия ценят дома си и са готови да купуват само най-доброто за него. Често залагат и на по-малки апартаменти, защото държат всичко да им е под ръка. Раците обичат мекия климат и понякога имат нужда от свое място, където никой да не ги безпокои.


Лъвовете смятат малкия дом за клетка. Представителите на тази зодия държат да имат пространство около себе си, затова за тях не е подходящ малкият апартамент. Обичат да залагат на ярките цветове, които да допълват характера им. Ако обичат да готвят, лъвовете държат на голямо кухненско пространство, където да се развихрят. Лъвовете държат още и на големите прозорци, откъдето да наблюдават природата около тях.

Девите не обичат шума, затова залагат на по-спокойни места в края на големия град или в по-малко населено място. Представителите на тази зодия често са индивидуалисти и ако са такива, обичат много да имат свое кътче градинка или цветя, на които отделят много от свободното си време. Девите обаче не обичат да дават излишни пари и ако смятат, че нямат нужда от нещо в своя дом, трудно ще ги накарате да го закупят.

Везните не се страхуват от големия град и го предпочитат за живеене. Държат домът им да бъде нов и добре обзаведен. Затова когато посрещат гости, те са отлични домакини и умеят да посрещат. Обичат цветята и повечето представители на зодията са много добри в декорацията на дома.


Скорпионите държат много на своя дом и не допускат случайни хора в него. За тях семейството и апартаментът са нещо изключително важно. За представителите на тази зодия е трудно да се открои общо правило, защото често скорпионите са с различна индивидуалност. Хората, родени под този зодиакален знак, не обичат грандиозните промени и трудно биха се навили да сменят апартамента си. При тях е трудно дори да пренаредят генерално апартамента си.


Стрелците обичат въздуха и слънцето. За това те са зодията, която най-много ще се радва на вила сред планината или морето. Държат на просторните стаи и на градината. Понякога прекалено любопитните съседи ги изнервят и те предпочита да изградят стена срещу тях.


Козирогът не обича шума и прекалената суета около дома. Представителите на тази зодия държат на голямата кухня и на това, сами да избират мебелите си. Често залагат на винтидж стила на своите мебели. Често предпочитат и класиката на големи гардероби и секции с много книги или стари сервизи, често с историческа стойност.


Водолеите обичат по-големите жилища, подредени с вкус. Те обаче са и пътешественици по душа и биха сменили своето местоживеене без особени драми. Представителите на тази зодия често взимат спонтанни решения за обзавеждането на дома си, без да му мислят излишно. Водолеите бързо обзавеждат дома си, а голяма рядкост е да го правят постепенно и с години.


Рибите обичат простора и както истинските риби обичат ширината и дълбочината на реката или морето. Представителите на тази зодия са добри съседи. Прекрасно могат да избират цветове за дома си, но не робуват на даден цвят. Те се чувстват отлично както в морско синьо, така и в по-слънчеви цветове. И като истинска риба биха се чувствали чудесно, ако могат да имат басейн в градината си.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 

 

Save



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3197906
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575