Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.05.2017 06:54 - АСТРОЛОГИЯ И СЕКС | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 979 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.05.2017 06:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                     КАКВО ВЪЗБУЖДА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ



image

 

Повечето от нас са наясно, че всеки зодиакален знак се свързва с определени личностни характеристики. Това, което мнозина не знаят е, че всяка зодия оказва  влияние върху определени части на тялото.

Областите от тялото, които се владеят от даден зодиакалния знак, се считат за местата, които са най-чувствителни и най-уязвими.

Тези областите могат да доведат до силна възбуда, ако бъдат стимулирани правилно. Кои са тези зони за отделните знаци в зодиака?

Овен – главата

Представителите на тази зодия са темпераментни и действат бързо. Поради тази причина те често страдат от главоболие.

Въпреки че лесно се разстройват, те лесно се и успокояват, когато някой си поиграе с косата им или ги погали по главата. Към главата следва да е насочено вниманието в спалнята, като съвсем в реда на нещата е и да се дръпне и косата им.

Телец – вратът и гърлото

Най-чувствителните области на Телеца са вратът и гърлото, което означава, че когато става дума за секс, вратът им трябва да се целува, гали и дори хапе.

Лошото е, че представителите на тази зодия често имат проблеми с гърлото – или губят гласа си, или имат проблеми с щитовидната жлеза.

Близнаци – бели дробове, рамене и ръце

Най-ерогенната зона на родените под този знак са ръцете. Засмукването на пръстите може да ги доведе до силна възбуда, особено ако се целуват и ръцете и раменете им.

Чудесен начин да започнем любовната игра с представителите на тази зодия са милувките на раменете, като се премине и към леко докосване на ръцете им.

Когато Близнаците се изнервят, което се случва често, те стават уязвими към злополуки и има риск да наранят ръцете и раменете си.

Рак – гърдите и стомахът

Първото нещо, което се случва, когато те се разстроят, е проблемът със стомаха.

В спалнята Раците харесват играта с гърдите и зърната им. Без значение дали става дума за мъже или жени, това е най-чувствителната им ерогенна зона.

Лъв – сърцето и горната част на гърба

Представителите на тази зодия може да страдат от сърцебиене, тъй като според астрологията сърцето е най-чувствителният им орган.

В леглото те силно се възбуждат, когато някой ги погали с пръст или с кичур коса по гръбнака, като стигне до горната част на гърба.

Дева – коремът и храносмилателната система

Девите искат всичко и всички да бъдат съвършени, в това число и самите те. Те се опитват да не дават голяма изява на чувствата си, което води до потискането им. Тъй като чувствата са пряко свързани със здравето на храносмилателната система, това причинява и много храносмилателни проблеми.

В спалнята Девите високо оценяват всяко внимание, насочено към стомаха им. Поставянето на лед върху корема например може да ги подлуди и да доведе до освобождаване на емоциите под формата на оргазъм.

 

Везни – бъбреци и анус

Когато са изложени на стрес, Везните може да имат проблеми, свързани с аналния канал, като анални фисури или хемороиди.

При тях много често се проявява любопитство, свързано със задните части, в това число и анален секс.

 

Скорпион – гениталии

Скорпионите са известни като най-сексуалният знак в зодиака. Някои от тях приемат секса толкова сериозно, че имат ограничен кръг от партньори.

Извън риска от полово преносими заболявания, мнозина от представителите на тази зодия са засегнати от гъбични инфекции, както и такива, свързани с пикочните пътища. Затова те трябва да полагат грижи за най-интимната си част, най-вече сексуално активните.

Гениталиите им са и най-чувствителната област, на която трябва да се обърне специално внимание по време на любовната игра.

 

Стрелец: ханша и бедрата

Ако сме в разгара на флирт, всичко, което трябва да се направи, е да се сложи ръка на ханша или бедрото на Стрелеца. Това е верният път към съблазняването им, тъй като там се намират ерогенните им зони.

Мъжете от тази зодия почти винаги притискат жената до бедрата си, ако искат да я отведат до леглото.

 

Козирог: колената и костите

Сред характеристиките на Козирога е натовареният работен график. Може би това е и сред причините да страдат от неразположение в коленете и костите, както и дентални проблеми.

Ако целта ви е коленете на Козирога буквално да омекнат, то по време на любовната игра вниманието трябва да се насочи към тази чувствителна за тях област.

Смята се, че кожата в задната част на коленете им е най-силно ерогенната зона. Бавният масаж там е идеалният начин да се възбудят.

 

Водолей – прасци, пищял, глезени

За тях е препоръчително да се насочат към редовни аеробни тренировки, тъй като с напредването на възрастта те стават податливи към втвърдяване на артериите и развитие на разширени вени в областта на прасците, пищялите и глезените. Здравословното хранене също е много важно за тях.

В спалнята по време на любовната игра тези са областите, които трябва да бъдат обгрижвани. Това ще доведе Водолеите до силна възбуда.

 

Риби – стъпалата

Смята се, че това е най-чувствителната част от тялото на Рибите. Масажирането на ходилата и целуването на пръстите на краката ги подготвя за действие.

Освен че са ерогенни зони, стъпалата са и най-чувствителни за Рибите, затова е препоръчително те да се обгрижват внимателно.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 

 

SaveSave



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201628
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575