Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.01.2017 06:44 - СЪКРОВЕНИ ТАЙНИ НА ЗОДИИТЕ | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
1



                        

                                           
НЕДОСТАТЪЦИ И ПРЕИМУЩЕСТВА




image

 

Всеки човек си има личностни характеристики, които са уникални. Астрологията обаче може да ни насочи към някои черти, по които хората от един и същи зодиакален знак си приличат.

Всяка зодия си има добре познати качества и недостатъци, но и някои скрити личностни черти, които не се виждат на пръв поглед.

Ето коя е тайната ви личностна характеристика, за която вашите близки вероятно не подозират:

Овен: Винаги искате да сте шефът

Хората от този зодиакален знак имат потребност да бъдат шефове. Те имат огромна нужда да доминират и да командват околните. Те са лидери по природа и им е наистина трудно и дори непосилно да се подчиняват на другите. Всеки истински Овен е готов безкомпромисно да смаже конкуренцията си по пътя към върха.

Телец: Мечтаете за лукс и скъпи вещи

Почти всеки човек от този зодиакален знак е меркантилен. Телците просто са омагьосани от хубавите, скъпи вещи и от луксозния начин на живот. Истинските представители на тази зодия цял живот се стремят към лукса и разкоша. Те мечтаят за ефектни бижута, скъпи почивки, луксозен автомобил, голяма къща и т. н.

Близнаци: Склонни сте към интригантство

Близнаците обичат да говорят, понякога повече от необходимото, и са в състояние убедително да предадат две различни интерпретации на историята на един и същи човек. Те не само казват на събеседника си това, което той иска да чуе, но и това, което съвсем не иска. Близнаците не могат да контролират потока от думи, който излиза от устата им и неволно правят интриги.

Рак: Твърде съпричастни сте

Хората от този знак са склонни да възприемат не само собствените си емоции, но и тези на всички останали. Те са твърде чувствителни и съпричастни, което е изключително уморително за тях самите. Те се нагърбват с чуждия емоционален товар и това ги вкарва в лоши настроения, а може да им донесе и депресивни състояния.

Лъв: Готови сте на всичко, за да постигнете целите си

Веднъж набелязал своята цел, Лъвът я преследва докрай. Тази цел  може да е партньор в живота, професионална реализация и т. н. Истинският Лъв няма да се спре пред нищо, докато не получи това, което иска, като ще пусне в пълна сила и своето вродено обаяние.

Дева: Склонни сте към отшелничество

Девите са добри хора: способни, надеждни, здраво стъпили на земята. Можете да им се доверите, можете да споделите живота си с тях. Проблемът им е, че те са склонни да се самоизолират и не обичат големите компании. С годините те започват все по-често да избягват социалните покани и са склонни към отшелничество.

Везни: Понякога сте твърде рационални, дори и в любовта

Хората от зодия Везни са рационални, балансирани и справедливи. Проблемът е, че те изглеждат твърде разумни и дори студени към своя партньор. Те просто не могат да следват сърцето си, когато знаят, че в главата им има по-мъдро решение.

Скорпион: Склонни сте към маниакална ревност

Скорпионите винаги търсят абсолютната истина и са страшно добри в откриването на лъжата. Хората от този знак са страстни, но понякога тези страсти акумулират отрицателни емоции като ревност и маниакалност. Ако партньорът им е честен с тях, всичко ще бъде страхотно. Ако не е – горко му!

Стрелец: Имате проблем с ангажиментите и обвързването

Стрелците просто винаги са готови да предпочетат приключението пред любовта. Те се боят от обвързване и ангажименти. Ако искате по-сериозна връзка със Стрелец, трябва да бъдете готови да се откажете от всичко и просто да го следвате. Ако той се увери, че  играете по неговите правила, може и да се обвърже с вас емоционално.

Козирог: Твърде целеустремени сте

Този тип хора са твърде амбициозни и целеустремени и всичко друго в живота им остава на заден план. Когато започнат нещо, тези хора го довършват докрай, каквото и да им коства това. Заради това тяхно качество, те са склонни да пренебрегнат най-близките си хора.

Водолей: Трудно изразявате любовта си

Човекът Водолей обича човечеството като цяло, но понякога му е трудно да изрази любовта си към обекта на своите чувства. Той просто не чувства необходимост да я изрази, защото мрази емоционалните излияния и демонстрации. Затова често изглежда студен в очите на половинката си.

Риби: Романтични творци

Рибите са безнадеждни романтици, които са склонни да игнорират реалността. Освен това те са изключително креативни и имат различни артистични страсти, като например рисуване, пеене, театър. Те може напълно да потънат в своите илюзии и понякога трябва някой друг да ги издърпа обратно на земята.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199953
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575