Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.12.2016 05:19 - СЪЕДИНЕНИЕ ЛИ? В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.12.2016 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      ФРОНТАЛЕН СБЛЪСК


image 


Така и не стана ясно кому е хрумнала тази дивотия: „Съединието прави силата“.  Истината е една: ако в една страна всички мислят еднакво, това означава, че никой не мисли изобщо!

 

Обединение, съединение, единение... С кого да се обединявам, бе? С учиндолския пошляк ли, с този татуиран чалгар?! С него не бих си избърсал и задника! Или с мангала Светослав Стойков, който рита жени в Берлинското метро?...

 

От едно телевизионно предаване стана ясно, че българското общество е разединено и това е много, ама много добре! „Голямото рок междучастие“ съвсем отчетливо набеляза демаркационната линия.

 

От едната страна на фронтовата линия са малоумните чалгари, предвождани от техния шаман учиндолският пошляк. От другата страна са хората с прогресивно мислене, които отхвърлят бездуховността и пошльотините.


image

 
Наскоро около 2 милиона чалгари гласуваха за идиотския референдум, иницииран от учиндолския пошляк. Е да, ама останалите 4 милиона избиратели не гласуваха за него. Друг чалгар на име Бойко твърди нагло, че народът, видите ли, бил гасувал за пошляка. Защото така му отърва. Два милиона са  само малка част от българските избиратели. Винету, научи се да броиш!

 

Всичко това означава в крайна сметка, че България не е затънала безнадеждно в блатото на простащината и безвкусицата. Ние, българите, сме цивилизовали цяла източна Европа и напъните на разни провинциални пошляци и мутрафони да ни видиотят и опростачат, се оказаха напълно напразни.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSaveSave



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198031
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575