Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.12.2016 06:19 - РЕФЕРЕНДУМ ЛИ?!...
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.12.2016 15:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   НА ТИ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ!



                                       image

 

Свинщината, наречена референдум, наложена и прокарана от един телевизионен пошляк, струва поста на неговия началник Павел Станчев. Този глуповат мухльо беше изхвърлен като мръсен парцал от bTV.

 

Злите езици говорят, че основната причина да изхвърлят Павел Станчев е наистина скандалната му симбиоза с Трифонов. Години наред той остави водещия от Учиндол да ползва праймтайма на Би Ти Ви за саморазправа с политици и общественици в угода на задкулисни афери и играчи.

 

В последните месеци пък просташкото шоуто бе ракета-носител на един политически проект и в крайна сметка това изяде главата на Павел Станчев. Сега и Трифонов бил в шок от рокадата и треперел, че дните му в ефир са преброени. 

 

Говори се също така, че за Би Ти Ви било пратено писмо до централата на СМЕ, в което се намеквало, че медията се опитва да се намесва в политическата ситуация в държавата, твърдят много запознати хора.

 

Всяка чужда компания се пази от подобни неща, а най-вече медийните групи. Подобно нещо може да се изтълкува като намеса в държавните работи, а пък за медия е недопустимо да заема открита позиция - просто такива са стандартите в журналистиката.

 

Ще си позволя да перифразирам Алеко: „Референдум ли? Я ела по- близо, та да ти дам един референдум!“

Ще чакаме сега да бият шута и на учиндолския пошляк. Крайно време е да се затвори мордата на този тип, който от години трови околната духовна среда!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSaveSave



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191482
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575