Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.11.2016 17:19 - ИЗНЕВЯРА ПО ЗОДИАКА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2016 17:20


                                                 КОЙ КРЪШКА НАЙ- МНОГО




image

 

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка. За съжаление има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина.

Може да става въпрос за вид характер, възпитание или склонност, продиктувана от зодията на въпросния човек.

Факт е, че има зодиакални знаци, които са по-склонни да послъгват, да мамят и дори да изневеряват.

Ето и кои са тези знаци в зодиака, като този път ще обърна внимание на мъжете:

5-то място: Телец

Тези мъже по принцип са доста лоялни към половинката си. Но ако се усъмнят, че партньорката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ѝ спретнат сериозно и ужасно отмъщение, свързано също така с изневяра. Тези мъже никога не прощават измяната и като цяло са доста злопаметни. И все пак мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак.

4-то място: Овен

Тези мъже са склонни да лъжат и мамят най-вече, защото искат да угодят на своя приключенски характер. Те непрекъснато търсят нови хоризонти, които да задоволят техния стремеж към разнообразие. Мъжете от този знак също са доста отмъстителни и ако се съмняват в лоялността на половинката си, най-вероятно ще решат „да ѝ го върнат тъпкано“ именно чрез изневяра от своя страна.

3-то място: Лъв

Мъжете от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги са жадни за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят. Може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, но истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.

2-ро място: Риби

Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен приличат на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да се усетят или да се замислят колко много ще я наранят. Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, просто защото много им личи, ако някоя друга жена ги привлече по някакъв начин.

1-во място: Близнаци

Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 

Save



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190561
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575