Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.08.2016 07:01 - ПАНИКА ПО ЗОДИАКА | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2016 07:02


                           ОПАСЕНИЯ И СТРАХОВЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

 


image


Има хора, които се паникьосват, че половинката им ще спре да ги обича, други се ужасяват от това, че най-тъмните им тайни ще излязат наяве, трети са готови да изпаднат в параноя, че може да се изложат пред очите на всички....

Много астролози смятат, че представителите на различните зодиакални знаци се ужасяват най-много от различни неща, в зависимост от периода, в който са родени.

А ето и кои са те:

Овен

Човекът, роден под знака на Овена е готов да се събуди в средата на нощта облян в студена пот от перспективата, че ще си умре забравен от всички, без да е оставил някаква диря в света.

Телец

Най-големият кошмар на хората от зодия Телец е, че ще си умрат бедни или че няма да успеят да свързват двата края, когато стигнат пенсионна възраст.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са склонни да изпадат в параноя от перспективата, че животът им е станал твърде скучен и еднообразен.

Рак

Хората от зодия Рак се паникьосват от вероятността, че може никога да не успеят да създадат семейство и да изградят стабилен дом за него.

Лъв

Най-големият ужас за представителите на тази зодия е, че някой ден всички от обкръжението им може да осъзнаят, че те не са чак толкова велики и страхотни, за колкото се мислят.

Дева

Девите са склонни да изпадат в параноя от мисълта, че са твърде простосмъртни. Те постоянно се стремят към съвършенство, но дълбоко в себе си знаят, че то е недостижимо.

Везни

Тези хора са преследвани от един и същи кошмар цял живот – че може да станат жертва на голяма несправедливост и да не успеят да се защитят подобаващо.

Скорпион

Тези представители на зодиака се ужасяват от факта, че няма да могат да изградят дълбока връзка с най-близките хора от обкръжението си. Истинското приятелство е трудно за мнителния Скорпион.

Стрелец

Стрелците се ужасяват, че някаква тъмна, грозна тайна от миналото им може да излезе наяве и да спре подема им в бъдеще или пък да обърка живота им в настоящето.

Козирог

Няма нищо по-ужасяващо за един истински Козирог от това да стане за смях пред обществото. Той мечтае хората да му се възхищават, а не да го оплюват и да му се подиграват.

Водолей

Безгрижният Водолей би се паникьосал от перспективата да загуби личната си свобода. За тях това е като смъртна присъда.

Риби

Човекът, роден под знака на Рибите умира от страх някой от най-близките му хора да не го изостави. Той се страхува да остава сам със себе си, тъй като мислите му често са твърде депресивни.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198064
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575