Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.07.2016 17:52 - МНОГОСТРАДАЛНА ГЕНОВЕВА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.07.2016 17:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   БЕЗКРАЕН ДЖУМБУШ



                                     image

 

Налудничавите смехории около комунистическия клуб ЦСКА не стихват. Всеки ден ни заливат все нови и нови идиотщини. Вчера се смях с глас, когато разбраха, че докато чорбарите на борчето Ганчев се готвят да играят с „Интер“, у нас синдичката Дора събирала нов отбор. Черепа пък имал и той свой отбор. А май и Лупи готви отбор...

Ето и някои от най- новите кодоши:

ФИФА е стартирала разследване срещу допускането на ЦСКА- София в Първа професионална лига. Това разкри адвокатът по спортно право Георги Градев.

Световната централа е започнала да се запознава с казуса още на 1 юли и ако от БФС са нарушили законите, ще има сериозна санкция. От "Цар Иван Асен II" ще са принудени да променят формата на първенството и да извадят ЦСКА на Гриша Ганчев от него. Ако това не бъде сторено, всички български отбори, включително и националният тим, ще бъдат изхвърлени от международните състезания, пояснява още Градев.“

И още:

„Оздравителният план на Васил Божков не беше приет от Софийски градски съд. От СГС са посочили пет точки, които трябва да бъдат редактирани и това може да бъде сторено в седемдневен срок. Ако той бъде изпуснат, планът няма да се допусне до разглеждане на събранието на кредиторите.“

Накрая и това:

„Автентичното ПФК ЦСКА АД има срок от БФС до 25 юли да представи изрядни документи за участие във Втора професионална лига (Б група). Това съобщи БФС след днешния Изпълком. (Чакай бе, кое е в края на краищата „автентичното ЦСКА“?!)


"ПФК ЦСКА АД си е спечелил по спортен път промоция за "Б" група, подал си е документите навреме. Ако не отговаря на условията за лицензиране за "Б" група, просто ще остане във "В" група", обясни заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев. Остава отворен въпросът с какви играчи ще играе ПФК ЦСКА АД във втория или третия ешелон, тъй като има забрана за трансфери.


"Те могат да картотекират само играчи, които са играли само при тях. Тяхната забрана свършва този трансферен прозорец. Така че всичко е "ако", заяви пък президентът на БФС Борислав Михайлов.


"Трябва да питате ПФК ЦСКА кой оздравителен план ще се приеме – аз нямам идея за това нещо. "В" група започва доста късно, там не вярвам да има срокове. Не мога да коментирам съда. Играем си на ринги-ринги-рае. Откъде да знаем дали съдът ще определи дотогава решението си кой оздравителен план за ЦСКА ще приеме".

"Б" група започва на 7 август. Ако не отговаря на критериите, ЦСКА ще се върне да играе във "В" група. Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява. Има 32 отбора Левски, 18 Пирин, Чикаго Файър", добави Михайлов.


От централата казаха още, че в елитната Първа професионална лига ще играят 14 отбора, включително ЦСКА-София на Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.“

Леле, майко! Голям майтап, голям смях!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202994
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575