Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.06.2016 06:58 - НЕЛЕПИЦИТЕ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.06.2016 06:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                              ДРЪЖ МИ ШАПКАТА, МУЖИК




                                 image

 


Ние сме толкова бедни, че сме на първо място по броя на затлъстелите в света. Ето какво казва по въпроса проф. Мермерски в едно свое интервю:

„… Преди дни излезе класация на дебелите нации. Според нея българите държим първенството по този показател в света, защо?

– Защото България се е превърнала в една шкембеджийница, в която всички готвят. Ами вижте телевизиите – готвят разни женици, артисти, певци, готвят манекенки. Мога да дам един милион примери – миналата неделя по БНР една журналистка каза следното (обърнете внимание!): взимате 700 г брашно, 350 г захар, 250 г мед и мая и правите този сладкиш. Можете ли да си представите каква взривоопасна по отношение на въглехидратите смес се получава. И всяка неделя тази жена ни облъчва от ефира с подобни безумия. Убийствено предаване!

– Е, поне Ути Бъчваров не е такъв!

– Пълни глупости! Предаването на Ути Бъчваров по БНТ е повече от отвратително. Дори поисках официална среща с генералната й директорка. Показват Ути Бъчваров по 4 пъти на ден. Той е манекенът на освинването ни – мой термин, който показва превръщането ни в угоени прасета. Защото когато се започва да се готви нещо, трябва да се знае за кого е предназначено ястието! Не може да се готви въобще, както прави Ути. Все едно да се доверяваме на хороскопите – на едно бебе примерно му се пада успех в службата, а на мен – много любов.

– Какво по-точно не ви харесва в този човек?

– Това, че проповядва престъпен начин на хранене. И не е само той, вижте колко тв канали денонощно бълват вредни, мазни и солени рецепти за гозби. А сега пък гледаме и коя майка готвела по-добре. Навсякъде – готвене, готвене до самоубийство.

 

Вече 26 години руската пропаганда в България ни повтарят колко сме бедни. Техните български слуги и агенти от БСП и „Атака“ услужливо и усърдно пригласят. Мъчат се, горките абдали, да ни убедят, че сме един неуспял член на ЕС и точно затова трябва отново да се сближим с Русия. Истината е, че българите ядат и пият на поразия и си гледат кефа. Като никога досега. Горните данни са най- доброто доказателство за това.

 

Руснаците по природа са тъповати и не могат да разберат, че тази плоча се изтърка и е редно да я сменят. Но и да я сменят, все тая. България е и остава капиталистическа държава, която членува в ЕС и НАТО!

 

Тая, дето си я мислят глуповатите мужици, няма да стане. Колкото и да саботират България, колкото и да тровят духовната среда, страната ни никога повече няма да търси близост с изостаналата и прогнила Русия, която неспасяемо затъна в Азия и в XX век.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198645
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575