Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.04.2016 13:49 - МЛАДИЯТ ЗАДНИК ПАК СЕ ИЗПЪРДЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 328 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2016 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                         ЕДИН ДОЛНОПРОБЕН ПРОВОКАТОР



image

                                       - Мамо, ма! Пак ме дават по телевизора, ма!            

Манол Глишев, прославил се най- вече с творческия си псевдоним „Млад задник“, упорито се прави ту на пУет, ту на публицист, ту на общественик. Истината е, че той е един един некадърен бездарник, който в най- общи линии за нищо не става. Всички помним жалките му опити да окупира Софийския университет с две други педерастчета.

 

Вижте само какви ги е натворил този хубостник: „В късната есен, когато ... наглостта на правителството, "Народното" събрание и полицията ще е още по-голяма, всички ние ще бъдем длъжни да мятаме камъни, да потрошим сградите на Парламента, да пребием няколко полицая и депутата, да приемем, че нашите глави също ще пострадат и масово да не се подчиняваме на полицейски разпореждания.”

 

Съзнавайки, че е една анонимна нула от циганската махала на Европа, задникът прави всичко възможно за да се прочуе по някакъв начин. А стана така, че палячовци като Йоло Денев, Асен Кришнарят и как Цонка се умориха от безкрайните си идиотщини и си седнаха на гъзовете. Това даде възможност на младия задник да излезе на авансцената и да си покаже рогата. Той непрекъснато търси възможност да забърка поредната си каша, да изсе@е поредното ла@но.

 

Вчерашният ден му предостви една такава възможност. Оределите редици на „протестерите“ се изтъпаниха пред Парламента, за да протестират срещу нещо си. Водеше ги наперено и гордо младият задник. Щом забеляза скупчване на полицаи, той веднага се затърча натам и започна да ги навиква, дразни и обижда. Те не реагираха, знаейки с какво кално кепезе си имат работа. Тогава младият задник се потибирчи като шебек на една лека кола и започна да се кълчоти.

 

Полицаите понечиха да го свалят, но се намесиха още няколко „протестери“, които отвлякоха вниманието им. Нашият герои използва това и си плю на петите. Веднага се шмугна в тълпата и се укри.

 

Казно накратко, младият задник успя да забърка поредната каша. И което е най- важно, пак го даваха по телевизора.

 

Де да видим докога ще продължава така. Народът го е казал: „Веднъж стомна за вода...“ Все ми се струва, че най- накрая някой ще строши лудата главица на нашия "герой"...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201889
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575