Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.03.2016 05:56 - В ЦАРСТВОТО НА ЛЪЖАТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1035 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.03.2016 05:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           

                                   ВИРУСЪТ, НАРЕЧЕН ПСИХОПАТОКРАЦИЯ



image

 

 

Психопатите, дошли по някакъв начин на власт, преследват една единствена цел: да задържат на всяка цена властта, до която са се докопали!

Те правят всичко възможно, за да държат хората в подчинение и да  ги превърнат в послушно и покорно стадо. Тези, които мислят и задават въпроси, са крайно неприятни и опасни за психопатокрацията, защото и пречат да осъществява тотален контрол над тълпата.

Контролните механизми на психопатичната властова система са завладели всички области на социалния живот. Това е един вирус, проникнал във всички държави и страни, вирус, който се нарича психопатокрация. Този вирус си служи с всички възможни средства като лъжи, манипулации, заблуди, дезинформация, опростачаване... Той поражда войни, страдания, бедност, мизерия и глад.

Изтрезнейте, отърсете се от предразсъдъците си и се огледайте. Всичко е с краката нагоре. Лекарите ни разболяват, юристите съсипват правосъдието, университетите рушат научното познание, журналистите изопачават и унищожават истината, а политиците ни лишават от елементарна свобода.

Векове наред се повтаря все един и същи сценарии, който се свежда в най- общи линнии до едно: хляб и зрелища, съчетани с невежество и простотия. Тази форма на социално инженерство е изпитана в практиката и дава много добри резултати. Защото постига това, което властимащите желаят най- много: масите да изпадат в отчаяние и равнодушие.

Има само един начин за противодействие- борба с невежеството и разпространение на истински знания. Знания, които се противопоставят на официалната пропаганда, която подменя информацията с дезинформация. Ето само един актуален пример:

Една от атаките срещу здравия разум дойде от Брюксел. Започнаха да насаждат у нас сляпата вяра, че пушенето, видите ли, е вредно. Сляпа вяра, защото НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ДОКАЗАЛ, че има връзка между тютюна и болестите. Но защо, ще каже някой, на властниците им трябва да ни заблуждават? Защото те провеждат гигантски социален екперимент. Това упражнение по пустословие насочва нашето внимание в погрешна посока и го отклонява от истинските проблеми.  Какво имам предвид?...

 

·         Установено бе, че тютюневият дим НЕ СЪДЪРЖА канцерогенни вещества и не е причина за рака на белите дробове.

·         Установено е също така, че изпаренията на дизеловото гориво съдържат четири познати на науката канцерогени! Точно те предизивкват рак!

·         Установено е, че рак на белите дробове се наблюдава много по- често в градовете, отколкото по селата!

·         Установено е, че от рак на белите дробовое боледуват най- често хората, които живеят в близост до магистрали!

·         През последните две десетилетия от рак на белите дробове заболяват два пъти повече НЕПУШАЧИ!

·         Последно, но не най- маловажно: ракът на белите дробове се среща по- рядко при онези народи, които пушат повече!

 

Статистиката е недвусмислена- близо 50 % от гърците и японците пушат, но точно в тези страни заболяванията от рак са най- малко, а продължителността на живота е най- голяма!

У нас нещата са направо очевадни. Три милиона българи пушат, но САМО 3000 българи заболояват от рак на белите дробове годишно, като повечето от тях са... непушачи.

 

Най- лошото е, че това не е единствената лъжа, която психопатокрацията ни пробутва. Тези типове затрупаха истината под камара от лъжи, които буквално ни задушават. Изводът, единственият верен извод, се налага от само себе си: в свят, доминиран от политици, няма място за истината!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200939
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575