Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.03.2016 05:54 - ЧЕТИВО ЗА ТЪПОВАТИ МУРЗИЛКИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2016 05:56


                                                         СТИГА ГЛУПОСТИ!



image

                                                        Путя и Богът на войната


Мине, не мине и някоя мурзилка току се изпърди с немощния си старчески дирник в блогбегето. Нарежда дъртият идиот- велика била Русия, можела за ден- два да помете Европа и пр. и пр.. Глупости на търкалета! Действителността обаче е съвсем друга...

 

Дори руският зам. минситър на отбраната Анатолий Антонов признава: "В Европа НАТО има 10 000 танка, а ние- само 3500. НАТО има 22 000 бронетранспортьора, а ние- около 7500..."

Е, руснакът, като всеки руснак, лъже, та си глава кине. Реалното състояние на нещата онагледява следната илюстрация:


image

 

Казано другояче, в Европа НАТО превъзхожда Русия ТРИКРАТНО! Всеки, който е изучавал военно дело и стратегия знае,  че при трикратно превъзходство на една страна нейната победа в един военен конфликт е повече от сигурна!

 

Последно, но не най- маловажно. Американският противоракетен щит е вече факт- Европа е защитена и от руския ядрен потенциал.

 

Да не говорим за това, че враг без съюзници, не е никакъв враг. Русия не само че няма съюзници, ами е обградена от враждебно настроени държави и народи! Нейното гео- политическо положение е направо трагично.

 

Тук му е мястото да отбележа, че Русия е безнадеждно изостанала в технологично отношение. Освен това страната се гърчи от години във финансова криза, от която не може да излезе, защото цената на горивата, от които руснаците се изхранват, падна главоломно на световните пазари.

 

А пък НАТО си знае работата. Взети са всички превантивни мерки, за да се усмири и респектира Русия. Така де, вържи попа, та да е мирно селото!

 

НАТО е най- голямата и най- страховита военна машина в човешката история и ние, българите, принадлежим към нея. Най- сетне България е на страната на силните и богатите. На страната на победителите!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202305
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575