Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.02.2016 06:31 - СОВИНФОРМБЮРО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.02.2016 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                     ДЕЗИНФОРМАЦИЯ MADE IN  MOSKOW



image

 

Нова телевизия и bTV са всъщност две частни фирми, моито са пред финансов колапс, защото отбелязаха поредната нулева година от рекламни постъпления. Точно така стоят нещата впрочем и с печало известната TV 7.

 

Това, естествено, се знае от руските тайни служби. Затова Москва щедро финансира тези частни фирми. И те послушно ни заливат с дезинформация, изфабрикувана в Москва.

 

Освен това тези западнали фирмичи ежедневно ни внушават, че сме най- бедни в Европа, че срещу нас се води политика на геноцид, че в България от ден на ден се живее все по- зле и по- зле. Познати са ви тези руски измислици, нали? За 26 години московските тапири нищо ново не можаха да измислят.

 

Работата е там, че руснаците по начало са си наивни, тъповати и скучни. Затова тези три телевизии са ужасно, ама ужасно скучни. Като разгледаш внимателно телевизионните програми, с почуда откриваш, че те нямат НИТО ЕДНО предаване, което си заслужава да бъде гледано!

 

Какво да ви кажа- ясно е, че и този опит на Кремъл да саботира живота в България се провали. Като всичките им начинания на българска земя. Де да видим какво още ще измислят...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191349
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575