Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.11.2015 06:01 - ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА КРИСТАЛИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
1



                                                           ДРЕВНИ ПОВЕРИЯ



image

 

 

От незапомнени времена хората вярват, че скъпоценните и полускъпоценните камъни могат да лекуват различни заболявания. Без да се впускам в излишни спорове на тази тема, ще ви представя списък със заболяванията и минералите и кристалите, които могат да облекчат и да излекуват съответното заболяване.

Ще подчертая дебело обаче, че е необходимо добре да прецените, дали да се консултирате със специалист относно вашия здравословен проблем, или да се посветите на несигурната и рискована терапия с минерали!

По-долу са изброени комбинациите от минерали и кристали за структуриране на вода, подходящи при определени заболявания. Комбинацията от всички изброени минерали и кристали за съответното заболяване, се поставя в 200-500 мл. вода и е достатъчен престой от 8 часа, за да се получи структурирана вода за пиене. Важно е да се уточни, че водата, която ще използваме за лечение и ще структурираме, трябва да е с много ниска минерализация – препоръчва се да е изворна (от естествен водоизточник, а не минерална), но в никакъв случай чешмяна.

Смята се е, че водата има памет и нейната структурна решетка и молекули могат да бъдат променяни. Когато поставим минерали и кристали във вода, благодарение на тяхното биофотонно излъчване, молекулите на водата се подреждат (групират) по определен начин. След поглъщане на такава вода, това от своя страна променя молекулярния състав на водата в нашето тяло и оказва своето положително въздействие. Водата трябва да се изпие до 1 час, максимум 2 след структурирането и (или по-точно, след изваждането на минералите от съда), защото след това време тя започва да поема друга информация от заобикалящата я среда.

За някои от заболяванията има посочени и рецепти за мазане на болното място с мехлем от стрити на прах минерали, което обаче е необходимо да бъде съчетано с пиене на структурирана вода. Има заболявания, при които минералът може да се постави върху мястото с болка или върху съответната чакра, като същевременно с това той ще я балансира и изчисти, като повлияе и на органите около нея.

Абсцеси - Кехлибар, Оникс

Акне - Авантюрин, Родохрозит, Талк

Алергии - Аквамарин, Перли, Апофилит, Цоизит, Тюркоаз, Кехлибар, Клиноптилолитов Зеолит, Берил, Хелиодор, Циркон

Ангина - Кианит, Аквамарин, Берил, Тюркоаз, Хелиодор, Хризокола

Продължава на

http://www.superastro.net/blog/2013/10/23/%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198148
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575