Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.11.2015 11:55 - ЕКЗОТИЧНА ЧЕРНА МАГИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове:
1                                                                   ХУУДУ
                               image

 

Хууду (hoodoo) не бива да се бърка с ууду (woodoo). Ууду е религия, докато хууду си е чиста проба черна магия, която се прави с една единствена цел: да навредим на нашите врагове. Как става това ли?…

Основната техника при този вид черна магия е изображението. Изображенията на вълнообразни линии, кръгове и кръстове на пода представляват нещо като капан, върху който вашият враг трябва да стъпи. Тези знаци се активират чрез изхрачване върху тях. Когато омразният вам човек ги настъпи, той „отравя” нозете си. Последствията от това са вечно нещастие и постоянни неприятности. Малшансът и болестите стават доживотен спътник на вашия враг.

 

Магическите изображения на пода трябва да бъдат изрисувани със специален прах, който се състои от сол, лют червен пипер, чер пипер, сяра, гробищна кал, кал, взета от кръстопът, пепел от огнище, счукани черупки от охлюви, паяжина, смачкани насекоми,  конопено въже, гума арабика, прах от кожата на гърмяща змия и яйце от черна кокошка.

 

СЪЗДАВАНЕ НА НЕЩАСТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

 

Създаването на тези нещастни обстоятелства е особено силно застъпено в Африканската магия хуудуу. С тази техника можете осезателно да повлияете върху живота на хората около вас и да го превърнете в истински ад! Има няколко начина за постигане на това:

  • Чрез събиране на кал от обувките на врага и нейната обработка,
  • Чрез съблазняване или подмамване на врага да стъпи върху кутзузлийски кръст,
  • Чрез съблазняване или подмамване на врага да докосне с крака си отровно биле или корен
  • Чрез поставяне на подлудяващ прах в чорапа или обувката на врага ти,
  • Чрез изпиране на един чорап, принадлежащ на врага ти, с кутсузлийски кристали,
  • Чрез използване на магически черни свещи DUME (Death Unto My Enemies)

Понятието „нещастни обстоятелства” има няколко различни значения в традиционната хуудуу- магия.  В оригиналната си форма тази магическа техника разчита най- вече на „петте точки”, които се получават при изписването на кръст в средата на кръг. Този символ „отравя” всеки, който е стъпил върху него.

 

Продължава на

http://www.superastro.net/blog/2010/07/02/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%BC-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8/

 

 
Гласувай:
2
1Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 2708523
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3554