Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.10.2015 15:12 - ЛАБУТ, ДЪРВЕН ГОСПОД
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 12.10.2015 19:12


 

                                                ПАК ДРАХА ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ



                                 image

 

Цялата работа май започна така: Нова тъпа телевизия засне как една дърта, пияна циганка млати с кол своя зет, за който се разбра, че е „млад меринджей“. След това миндиянката подбра и репортера- един мършляк, който май се зове Жоро Игнатов. Най- накрай боя отнесе и операторът на Нова тъпа телевизия.

 

Че като им потръгна на телевизионерите- бой, бой, бой. Смляха ги от бой. През ден, през два... Това е така, защото са нахални като конски мухи. Не би могло да бъде и другояче, защото телевизионеринът е кръстоска между курва, лайно и идиот.

 

Наскоро Пиже с тайфата си млати телевизионери, а черешката на  тортата постави Волен, който много яко ги тимари. Беше предупредил човекът, каза им в прав текст, че лично ще шамери нагли телевизионери. И го направи. Държи на думата си Волен, това не може да му се отрече.

(Не че нещо, ама пак добре, че Чуколов не ги налага с чук!)


                                  image

 

Казано е: „Там, където е текло, пак ще тече!“ Това ще рече, че оттук насетне телевизионерите все бой ще ядат. То така и трябва, защото боят идва от рая. Простаците и наглеците трябва да се бият, защото те само от бой разбират. Та като опраскат още няколко телевизионери, може и да им поуврат празните кратуни. Де да видим кой ще е следващият...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190963
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575