Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.08.2015 05:51 - ОТКАЧЕНА РАБОТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 598 Коментари: 0 Гласове:
-11

Последна промяна: 27.08.2015 05:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                        СМАХНАТИ ТИПОВЕ



image

 

Руснаците, освен че ядат по-малко пирожки и няма да подаряват скоро на своите приятелки холандски лалета, вече се изправят и пред нова възбрана.

""Роспотребнадзор"", руският вариант на родния КЗК, предприема действия за изтегляне на западни перилни препарати, омекотители, веро и други почистващи препарати. В становище, агенцията, строго следяща качеството на пазара, твърди, че забранените продукти са токсични и представляват заплаха за здравето на населението.


Но руснаците разглеждат решението на ""Роспотребнадзор"" не като защита на общественото здраве, а просто като поредното действие в търговската война със Запада, провокирана от анекса на Крим.


След решението, много потребители сравниха забраната на перилните препарати със скорошното блокиране от страна на ""Роскомнадзор"" на достъпа до ""Уикипедия"". Но въпреки това руснаците запазват чувството си за хумор.


""Полицията залови мъж в Иваново с два грама Персил"", коментира "руска информационна агенция" в Twitter.


""В съда обвиняемият се опита неуспешно да докаже, че е белият прах е бил просто кокаин"" А друг пост шеговито показва пакетче с бял прах и коментар: ""Псст, хлапе? Не искаш ли малко... прах за пране?""


Други пък се шегуват със стара реклама на веро. ""Вече няма да губим време в миене на чинии – ще ядем от мръсните!""

Трети обаче възприемат "новините" не с чувство за хумор, а с въпроси. Телевизионния водещ Владимир Соловьов протестира: ""Как може чуждестранните прахове да пречат? Какво сега – връщаме се към белината и домашния сапун ли?"", чуди се той.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199482
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575