Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.07.2015 08:18 - ИДИОТИТЕ ОТ ВЕСТНИК "СТАНДАРТ"
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
-18

Последна промяна: 02.07.2015 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                  ЕГА ИМ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ!



image

 

В днешна България с журналистика се занимават отявлени простаци. Някои от тях са си чиста проба идиоти. Като драскачите от вестник „Стандарт“. Който все още е собственост на бай Ганьо Батков.

 

Ето какви ни съобщават тези малоумници днес:

"Най-лесно в Гърция е да си пенсионер", признава Калиопа, която е от о-в Тасос. И веднага ми дава пример - ако една жена на 52 г. в южната ни съседка отглежда непълнолетно дете, всеки месец държавата захранва банковата й сметка с 1500 евро. Щом пък са две, сумата набъбва. Истинската "златна мина" обаче са инвалидните пенсии, които и в България властта взе на мушка. За разлика от нашия ТЕЛК обаче, който те прекарва през 9-те кръга на ада за помощ от 50-60 лв. на месец, там кръгът от заболявания, за които вземаш пари, е доста по-широк. Даже и за дюстабан ще ти дадат пенсия", разкрива Калиопа. Месечната помощ, разбира се, варира - според заболяването и процента инвалидност. Но сумата е повече от добра, не само за БГ стандарта - между 600 и 1500 евро...“

 

Та така- една жена в трамвая им казала... Тази жена дори си има име- Калиопа. Това е, рзбира се, е една изключително достоверна информация. Каква е истината обаче?...

 

Средната гръцка пенсия е, според статистиката,  495 евро, а най- високата- 2773 евро. А сега ВНИМАВАЙТЕ!

Гръцките пенсии се облагат с ДАНЪК ОБЩ ДОХОД! Този данък възлиза на цели 40 %!

 

                     image

Казано другояче, средният гръцки пенсионер, който получава 500 евро пенсия, разполага ЧИСТО с 300 евро! При цени двойно и тройно по- високи от нашите. В Гърция едно нищо и никакво кебапче например струва 1, 50 евро! Кафенцето- и то толкова. Цигарките- между 4 и 5 евро...  И така нататък.

У нас има маса тъпанари, които ще кажат: 500 евро са 1000 лева. Не, милички- 500 евро в Гърция, а и в цяла Европа имат ПОКУПАТЕЛНАТА СИЛА на 250- 300 лева. Набийте си го в главите- междубанковият курс е едно, а реалният курс- нещо съвсем друго.

 

Хората в Гърция мизеруват и гладуват, а нашите отвратителни драскачи ни внушават, че те са много по- добре от нас. Тези изроди въртят тази изтъркана плоча вече 26 години! Те ни угнетяват и дразнят катадневно, като сеят униние и отчаяние. Кажете ми сега, не са ли това истински отрепки?!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202755
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575