Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.07.2015 06:00 - КАК СЕ ЗАБОГАТЯВА ОТ ПРОСТАЩИНА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
-24

Последна промяна: 01.07.2015 06:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                   ПРОТИВНИ, АЛЧНИ ДЪРТАЦИ

 

Телезията, не ще и дума, е библията на идиота. Тя се оказа нещо безкрайно глупаво, досадно и скучно. Цяла армия от телевизионни тъпаци ежедневно ни залива с помия, кръв и семенна течност.

 

Още по- лошо е това, че ние, българите, години наред търпим някакви безполезни изкопаеми да ни ругаят, обиждат и унижават от телевизионния екран. За тях ние сме маскари, некадърни нищожества, които на две магарета сено не могат да разделят. Смятат ни освен това за негодници, подкупни мерзавци и мръсници.

 

Хорица като Любица Кулезич  и Юлиян (Злобиян)  Вучков се изживяват като духовни наставници на нацията и ни ругаят най- безогледно. Те непрекъснато ни поучават и убеждават, че нашата държава, доколкото изобщо я има, е със затихващи функции. Тази наша държава се управлявала от кретени и нехранимайковци, които ние, редовите идиоти, сме избрали.


image

 

За двамцата няма нищо свято- те нищо не харесват и никого не уважават. Тези отвратителни дъртаци неуморно ни внушават, че България е една „ненормална страна“ , в която „няма оправия“. Така, ругаейки, обиждайки и унижавайки населението на собствената си Родина, тези гнусни твари натрупаха огромно състояние!

 

image


България се оказа наистина уникална страна- тук доста простаци забогатяха и продължават да богатеят от простотията и простащината си. Продавани много умело на телевизията.

 

Казано е обаче: не е луд, този който яде два зелника, луд е този, който му ги дава. Та затова все се питам: докога, докога българите ще търпят някаква безобразна измет да издевателства над тях?!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net  




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190774
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575