Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.06.2015 06:50 - ОЛИГОФРЕНЪТ СИ Е ОЛИГОФРЕН
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1472 Коментари: 0 Гласове:
-24

Последна промяна: 21.06.2015 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                     КОМБИНА ОТ ОТРЕПКИ



                               image

 


Вчера включих телевизора и попаднах на Нова телевизия. Налетях на поредното им отвратително предаване, наречено „Комбина“. Двете водещи грозници бяха поканили великия икономист Рут Колева, която анализираше и сравняваше цените у нас и в Европа.

 

Всички статистически проучвания отдавна сочат, че България е страната с най- ниски цени в Европа. Ето го и най- новото проучване:

„Алкохолът и цигарите са най-евтини у нас, дрехите са най-скъпи в Швеция, а най-малко струват - в Унгария, обобщава в. "24 часа" статистиката на Евростат

Храните и потребителската електроника са най-евтини в Полша, докато в България с най-малко пари се купуват алкохол и цигари, както и обяд в ресторантите и почивка в хотелите.

У нас цените на алкохола, цигарите и пурите са около 58% от средните цени, на които ги купуват средноевропейците, сочат още данните на Евростат колко плащат за потребителските стоки и услуги жителите на отделните държави в ЕС.

Най-скъпо излиза пиенето и тютюнопушенето в Ирландия и Великобритания, съответно 170% и 165% от средните за останалите държави от ЕС. Големите разлики се обясняват с размера на акцизите, с които се облагат тези стоки в съответната държава.

Според статистиката на Евростат цените на потребителските стоки и услуги в България са били най-ниските в ЕС за 2014 г...“

  

Това не попречи на плазмодия Рут Колева да излее кофа помия, лъжи и дезинформация върху  родната си страна. Този противен хермафродит нагло лъготеше, че в Холандия всичко било по- евтино, а кашкавалите, видите ли, били дори в пъти по- евтини от нашите.

 

Гледах с погнуса и гняв как три идиотки се надпреварват да хулят и злепоставят България, сеейки униние и отчаяние. В крайна сметка те обявиха, че цените в България са най- високи, а заплатите- най- ниски.

Пригласяше им и някакъв олигофрен от мъжки пол, който ни съобщи, че се ужасявал от българските цени- като пазарували с жена си винаги оставяли в магазина поне 20 лева!?... Охарчил се бил, сиромашкият! Човек започва да се пита,
що за измет работи всъщност в нашите медии?!

 

Фалшивата, антибългарска песен телевизионните олигофрени ни пеят повече от четвърт век. И забравят, че хиляди българи ВЕЧЕ са били и в Холандия, и в Германия. Тези българи са видели с очите си, че ВСИЧКО в тези две страни е два- три пъти по- скъпо, отколкото в България. Освен това тези прескъпи стоки са с ДОСТА НИСКО КАЧЕСТВО. Да не забравяме също така, че всеки има достъп до Интернет и може да се сдобие с ВЯРНАТА информация за цените по света от Мрежата.

 

Ето я и кратката, но недвусмислена справка, взета от Интернет: най- популярният холандски кашкавал несъмнено е Гауда. На холандския пазар това сирене струва между 13 и 14 евро. С други думи, кашкавалите в Холандия са в пъти по- скъпи от българските. В Холандия, както вече отбелязах, ВСИЧКО, абсолютно ВСИЧКО е поне два пъти по- скъпо отколкото у нас.

 

Всеки, който като мен е посетил тази страна, знае, че билет за градския транспорт струва 2 евро, кафе в пластмасова чашка струва също така 2 евро, цигарите са по 5 евро кутията, килограм хляб с отвратително качество струва над 4 евро, месото пък струва повече от 14 евро за килограм и т. н.

 

Какво излиза? Излиза, че вместо да забавлява и информира зрителите си, Нова телевизия  дезинформира, лъже, мами, обижда и унижава своите зрители.

Ама то какво ли можеш да очакваш от олигофрени?! Олигофренът си е олигофрен. Телевизионеринът беше, е и остава кръстоска между курва, лайно и идиот.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3197846
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575