Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.06.2015 06:32 - ЛЪЖИ, ЗАБЛУДИ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 680 Коментари: 0 Гласове:
-22

Последна промяна: 14.06.2015 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                     МЕДИЙНА ДИВЕРСИЯ

 

                       image

В последното си интервю за пресата заявих, че с журналистика у нас се занимават отявлени простаци и негодници. Тези отрепки са кръстоска между курва, лайно и идиот.Те сеят заблуди, дезинформации, униние и отчаяние.

 

Вчера и бившият премиер Филип Димитров обвини българските медии в дезинформация и изопачаване на истината. Той не приведе конкретни примери, но аз ще го сторя...

 

Изданието „Трета възраст“ публикува преди време една гнусна дезинформация, която  всява отчаяние, безнадеждност, злоба и гняв у българските пенсионери. Визирам една публикацията за австрийските пенсионери в споменатия парцал. В нея се твърди, че средната пенсия в Австрия била 1776 евро. Твърди се дори, че средната пенсия на някакви „нови“ пенсионери била 2768 евро!

 

Това са нагли, безогледни лъжи, които целят  само едно: да докарат милионите български пенсионери до отчаяние, да ги тласнат в крайна сметка към урните, където да гласуват за проруската БСП.

 

Ето как стоят нещата в действителност:

Средната пенсия в Австрия възлиза на 938 евро. Инвалидните пенсии са в размер на 923 евро. Най- високата пенсия в Австрия е 1877 евро. Получават я само хората, изкарвали хляба си с много тежък физически труд. А те са около 15 000 души в цялата страна.

 

Това е първата лъжа на изданието. Втората лъжа се състои в едно премълчаване, характерно за комунистическата журналистика и пропаганда.

В публикацията не се споменава, че австрийските пенсионери с доходи от 8.355 до 13.469 евро годишно плащат ДАНЪК ОБЩ ДОХОД и той възлиза на цели 7, 2 %! Тези, които получават повече от тази сума, плащат данъци в размер от 26,5 %!

 

Има и още лъжи и дезинформации. Пасквилът нагло лъготи, че австрийците се пенсионират на 62 години. Жените се пенсионирали дори на 59 години. Истината е, че всички австрийци се несионират на 65- годшна възраст.


                   image

 

Следва една четвърта лъжа. Тя е в поредното премълчаване на истината, а истината е, че само 30 % от австрийските пенсионери имат собствени жилища. Останалите живеят под наем, а наемите за двустайно жилище в Австрия са между 700 до 1200  евро. Казно другояче, 70 % от австрийските пенсионери на практика не получават пенсии и са принудени да работят до последния си земен ден.

 

Русия води тайна, подмолна война с България и това става все по- явно напоследък. Тази така наречена хибридна война се води с помощта на руските мекерета и родоотсъпници у нас. Тези типове не се спират пред нищо. Вече четвърт век те лъжат, заблуждават, дезинформират и манипулират общественото мнение. Мъчат се да ни внушат, че присъединяването ни към ЕС и НАТО ни е донесло големи беди. Като наивно вярват, че ние, българите, копнеем да се присъединим към техния евразийски съюз.

 

Каквото и да правят руснаците обаче, те няма да върнат миналото. България е и ще си остане в ЕС и НАТО! Социализъм в България вече НИКОГА няма да има, защото проруската БСП отиде окончателно на боклука. Там, където и е мястото.

По всичко личи, че ВСИЧКИ връзки с Русия ще бъдат преустановени окончателно и напълно след 2- 3 години, когато ще започнем да получаваме евтин газ от съседна Румъния.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200854
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575