Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.11.2014 05:29 - ДУХОВЕ НАСЕЛЯВАТ СВЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 632 Коментари: 0 Гласове:
-7

Последна промяна: 03.11.2014 07:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ЗЛОВЕЩИ СПЪТНИЦИ



image
 


Много хора се питат дали домът им е обитаван от духове. Някои дори имат смътното усещане, че около тях витаят гости от отвъдното.

Ето как ще разберете, дали в дома ви се е заселил дух:

1. Имате усещането, че някой ви докосва


Много хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празна стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явления, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.


2.
Усещате парфюма на любим човек, който е починал


Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня за починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля.


3.
Необяснимо поведение на домашните любимци


Кучетата и котките имат силно развита чувствителност към паранормалното. Когато вашите любимци започнат да се държат необяснимо и странно, то може би те виждат и чуват неща, които вие не усещате. Може би чувстват присъствието на дух в дома ви. Понякога котката сякаш се взира в нищото, но може и да вижда нещо. Свръхестествените способности на животните са ясен показател за наличието на духове.


                                        image


4.
Психокинетични явления


Много хора съобщават за случаи, в които сякаш усещат присъствие в леглото си, чуват отваряне и затваряне на врати, без да има никой в дома им. Необяснимото включване и спиране на уреди в дома са вече по-страховити прояви, които говорят за присъствието на дух.

     

5. Странни сънища и кошмари


Кошмарите и странните сънища, които са съпътствани от ужасяващи усещания- присъствие в стаята, стъпки и чувство на тежест, също може да са знак, че духовете на ваши близки искат да се свържат с вас.


image


6.
Необясними усещания


Познати на мнозина са и внезапните усещания- струва ви се, че някой ви наблюдава, появава се усещане за студ или топлина без видима причина. Ако подобни възприятия се появяват често, то може би в домът ви има обитатели, за които не знаете.


7.
Липсващи вещи


На всеки се е случвало да се кълне, че е сложил определена вещ някъде и след това е изчезнала. Понякога това може наистина да е така. Духовете правят това, за да привлекат вниманието ни.


Често пъти намирайки се в труден период от живота си или след загубата на близък човек, интерпретираме случващото се с нас и около нас по начина, по който ни се иска и сякаш очакваме да видим духа на човека, който е починал…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201098
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575