Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.04.2014 06:11 - ОСНОВИ НА НУМЕРОЛОГИЯТА | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.04.2014 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ЛИЧНОТО ЧИСЛО

Един от най важните фактори в нумерологията е така нареченото лично число. Как да разберем обаче кое е личното ни число? Много е лесно, много!

За целта трябва да използвате рожденната си дата. Съберете всички цифри от датата си на раждане. Например: ако сте родени на 13.10.1970 година, събирате най- напред числата 13+10+1970=1993. След това събирате 1+9+9+3=22. Накрая събирате и 2+2=4. Казано накратко, трябва да събирате, докато се получи число от 1 до 9. Това е личното ви число. Ето какво означават отделните числа:

 

Едно: тези, които имат лично число 1 са амбициозни и пробивни. Те обичат да докарват нещата до край. Тяхната способност да се концентрират е невероятна и те са способни да се съсредоточат независимо от хаоса наоколо. Хората, които носят единицата като лично число, обикновено са обективни, способни са да взимат сериозни решения с лекота. Понякога тези хора са големи инати и са доста егоцентрични. Когато им се постави точно определена цел, те я следват неотклонно и то докато я изпълнят. В такива случаи целта засенчва егото им и те го загърбват, само за да постигнат целта, която имат пред себе си. Това прави вибрацията на единицата успешна.

 

Две: Тези, които имат лично число 2, са честни, може да им се има доверие, но те често сменят настроенията си. Тези хора са много талантливи и обикновено имат много прекрасни идеи. Това често ги разконцентрира и те се заемат с няколко неща наведнъж. Тази тяхна склонност обикновено не води до добри резултати. Те са големи мислители и философи.Към тях може да се обърнете, когато имате нужда от искрен съвет. Притежателите на числото 2 са надарени с дарбата да събират хората заедно. Те са добри посредници при преговори. 

 

Три: Хората с това лично число обикновено са щастливци. Те винаги са на точното място в точното време. Те също имат способността да взимат правилни решения. Те са изключително инициативни и интелигентни. Тези, които притежават това число са многокреативни и са много добри в комуникацията. Те могат да бъдат манипулативни, но често подбудите им са съвсем добри. 

 

Четири: Хората, представители на 4-ката, са стабилни и уравновесени. Те изпипват нещата. Ако някаква работа трябва да бъде свършена с точност, те са хората, към които трябва да се обърнете. Те с лекота се справят с трудните проекти, предават ги с методическа точност и на време. Те се стремят да има ред в живота им и понякога остават грешно разбрани. Това все пак не ги дразни толкова, защото те разбират важността на позицията си и ролята, която играят в живота на другите.

 

Пет: Хората, които притежават това число са много общителни и често играят активна роля в обществото. Те притежават висок дух и обичат да пътуват. Не си падат по рутината и се адаптират бърэо към нови ситуации. Те се справят с предизвикателствата, като за целта използват здравия си разум и нетрадиционните решения. „Петиците“ имат много проекти и идеи едновременно и докато се опитват да ги осъществяват, те се провалят в някои от тях, но това съвсем не ги тревожи и те продължават напред.

 

Шест: Хората, които имат това лично число, са креативни, но противоречиви и често е нужно да дават пояснения на действията си. Те са много добри в сметките, много интелигентни са и лесно намират общ език с хората. Тези хора са любители на хармонията и не харесват противопоставянето, затова предпочитат „да правят любов, а не война“. Те са пацифисти и приемат сериозно ролята си на помощници и спасители на обществото.
 

Седем: Хората, които притежават това лично число, са учени и поети. Те са много интелигентни и притежават невероятни аналитични умения. Въпреки това съзнанието им е вторачено в света на мечтите, където те лесно могат да разместват нещата и събитията, така както искат. Тяхната реалност се различава твърде много от тази на останалите- това е реалност, която те самите са си създали. Тези хора имат способността да събират перфектните хора, места и събития в живота си, което ги води по пътя към непрекъснато обновление. 

 

Осем: Хората, които имат лично число 8 са изключително успешни- главно в бизнеса, където успехът се основава на прогреса. Тези хора са способни да предвиждат обстоятелствата и тенденциите. Така те са постоянно на гребена на вълната. Те много добре разбират, кога трябва да отклоняват предложения. Подсказва им го тяхната особена интуиция, която им позволява да видят цикличността на нещата. Притежателите на осмицата са много добри в игрите на късмета, както и на борсите за ценни книжа. Те бележат успехи  и във всички сделки, чийто успех се базира на определена статистика.

 

Девет: Тези, които притежават личното число 9, са магнетични, чаровни и представят себе си с лекота и увереност. Те са запознати с безброй теми, и са готови да изразяват уменията си в безброй сфери. Когато имат поле за изява, тези хора създават невероятни подвизи при изпълнението. Те са много обаятелни и лесно ръководят групи от хора. Перфектни са за ръководители и властници, които биха управлявали разумно и мъдро.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198983
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575