Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.03.2014 04:49 - СНИМКА НА СМЪРТТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове:
-7

Последна промяна: 05.03.2014 04:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ИЗУМИТЕЛНО!

 

Във Великобритания наблюдаваха с микроскоп светлина, под формата на лъчение, която се отделя от умиращо тяло. Британските учени имаха повече от уникален шанс да видят как в действително изглежда смъртта. Пред очите им във вид на синкава светеща вълна, тя се отделила от загиващ организъм. Видели са, както се изразяват теолозите, „отлитащата от тялото душа“ и са успели да я заснемат.

Обект на наблюдението им под микроскоп бил умиращ червей. Експериментът е дело на екип, ръководен от професор Дейвид Джеймс от лондонския Институт за стареене. Ученият обобщи, че той и колегите му са наблюдавали химическите пътища на самоунищожението на организма, каквото всъщност е синкавата светлина.

Откритието е сензационно и то не просто от емоционална гледна точна. “Експериментът постави под съмнение теорията за това, че стареенето е следствие от натрупани молекулярни увреждания. Трябва да се съсредоточим върху биологичните процеси, които се случват при стареенето и смъртта, за да разберем, как може те да бъдат забавени или прекъснати“, уточнява професор Джеймс.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201106
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575