Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.08.2013 05:05 - НОВО! И... СТРАШНО!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1756 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.08.2013 06:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                       ТЪМНИТЕ СИЛИ ОКОЛО НАС


                                                image

 

Нов едночасов документален филм ще бъде излъчен по телевизионния канал TLC. Той ни запознава с хора, в чиито домове се случват странни явления. Решени да докажат на света, че съществуват свръхестествените феномени, които се проявяват под собствения им покрив, те решават сами, без помощта на специалисти или оператори, да заснемат с камера паранормалните случки.

Главните герои в документалния филм вярват, че в домовете им се случват паранормални явления, и използват охранителни камери и ръчни записващи устройства, за да заснемат действията на истински духове.

Един пример… Крис купува имот на мястото на бивша болница от времето на Гражданската война. Иска да го ремонтира и да го превърне в свой дом. Но дори след толкова години сградата в Киокук, Айова, продължава да бъде бойно поле за войниците, които така и не се завръщат у дома след войната. Междувременно нервите на обитателите се обтягат до краен предел след поредица от агресивни нападения на невидимо създание.

Най- лошото в случая е това, че специалистите по паранормални явления отказват да  помогнат, защото досега не са се сблъсквали с подобен демон. Сега семейството е решено само да се спаси от тъмните сили.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201242
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575