Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.07.2013 11:04 - ЕДНО СЪВРЕМЕННО ЧУДО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 965 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.07.2013 11:06


 

                               ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С ШОКОЛАД

 

Мечтата на всяка жена вече е факт – шоколад, от който се отслабва. И за това дамите трябва да благодарят на математика Аниш Попат, който създава шоколад с толкова малко калории, че е напълно безопасен за фигурата. Нещо повече – чрез него могат да се загубят излишни килограми!

Предприемачът Аниш Попат е създал съставка, която нарича "воден ганаш" и с нея прави шоколадови блокчета, съдържащи по-малко от 20 калории. Нискокалоричната съставка е създадена без да съдържа в себе си продукти като масло, сметана, желатин и яйца. Така се създава "чист" шоколад, който няма да се залепи върху бедрата.

При комбинирането на различни овкусители и висококачествено какао се получават разнообразни вкусове - от по-екзотични до класически.

След като стартира собствения си сладкарси бизнес, 25-годишният лондончанин превзема света на сладките изкушения. Аниш е самоук, но разказва, че черпи вдъхновението си от много известни шоколатери и готвачи и е пътувал от Брюж до Мумбай в търсенето си на перфектния аромат.

"Шоколадът е полезен и добър за вас, ако е направен по правилния начин. Аз вярвам, че ползването на качествени продукти и нестандартният начин на приготвяне увеличават удоволствието от продукта.", казва Аниш.

Специалистът по хранене д-р Сара Шенкер смята, че хората с наднормено тегло могат да пробват диета с нискокалоричните шоколадови бонбони. Тя казва, че тъй като този шоколад не е тежък и съдържа повече вода, може да бъде перфектния заместител на наденичките и обикновения шоколад, с които се тъпчат болните от наднормено тегло.

 

"Те трябва да бъдат насърчавани да приемат този вид шоколад, но разбира се трябва да се внимава, защото шоколадът е един от малките луксове, на които те могат да се насладят.", добавя още доктор Шенкер.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202261
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575