Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.05.2013 03:39 - ТЕ ВИНАГИ СА ЖАДНИ ЗА КРЪВ...
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3288 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.05.2013 05:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                              
                                                                   
КРЪВОЛОЦИ



                         image

 

Психиатрите смятат, че съществува едно психическо отклонение, известно като „клиничен вампиризъм“. Страдащите от него вярват, че наистина са вампири и се нуждаят от кръв. Те изпитват еротично влечение към кръвта и я считат за източник на сила.

Тези клинични случаи напомнят за героя от романа „Дракула“ Рейнфилд. Той е умствено болен пациент, който яде паяци и мухи, защото вярва, че жизнените им сили се вливат в него. Психологът Ричард Нол преименува клиничния вампиризъм на „Синдром на Рейнфилд“.

Един от най-тежките случаи на клиничен вампиризъм е този на Фриц Харман, известен още като германския „Вампир от Хановер“. В края на 19-и век той е изпратен в лудница, но успява да избяга от там, заминавайки за Швейцария. Впоследствие започва да върти търговия с крадени дрехи, което му позволява да се сдобие с дом, собствен бизнес и да напада момчета.

Досущ като Чикатило той търсел бездомни деца по гарите и ги отвеждал в дома си, обещавайки им храна и подслон. Скоро се запознал с едно проституиращо момче на име Ханс Гранс и двамата започнали заедно да отвличат жертвите си. Те водели момчетата в къщата на Хаарман, давали им храна и после Фриц ги заставял да правят секс с него. Повечето му жертви просто изчезвали. Веднъж Хаарман бил хванат, докато се гаврел с едно момче и бил арестуван за сексуален тормоз. Полицаите нямали представа, че главата на едно друго убито момче лежи покрита с вестници на няколко крачки от тях.


                                                 image
 

За период от пет години Гранс и Хаарман отвличат и убиват около 50 момчета. Те най-накрая са спрени, когато от реката били извадени няколко детски черепа. Тъй като Хаарман живеел близо до канала и бил арестуван и преди, полицията отишла да претърси дома му. Те открили дрехи на липсващите деца и кървави петна по стените. Хаарман бил арестуван и си признал всичко.

Хаарман описал как сграбчвал сънливите от охолното хранене момчета и докато ги изнасилвал, прегризвал гърлата им толкова дълбоко, че главите им почти се отделяли от тялото. Вкусвайки кръвта им, той получавал оргазъм. След това отрязвал части от телата им, като някои от тях изяждал, а останалите продавал на пазара като животинско месо. Негодните за консумация останки изхвърлял в канала.

Въоръжени със зловещи доказателства за 27 убийства, властите се погрижили Хаарман да бъде осъден и екзекутиран. Неговият съучастник Ханс Гранс също получава смъртна присъда.

След екзекуцията на Хаарман главата му била запазена от учените, които искали да изследват строежа на мозъка му. Днес главата му се пази в медицинското училище „Гьотинген“.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog



Тагове:   убийства,   кръв,   вампири,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191131
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575