Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.01.2013 04:54 - ОБРАТНАТА СТРАНА НА МЕДАЛА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2197 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.01.2013 04:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



                                        
   ЕДНА ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

 

Депутатът от Европейския парламент и лидер на британската Партия на независимостта Найджъл Фарейдж, известен евроскептик, заяви, че Европейският съюз като регионална организация вместо да носи мир „поражда насилие, нищета и отчаяние" в Европа.

Господин Барозу, трябва да посетите бедните улици в Атина и Рим и да поискате прошка от хората, а не да се радвате по повод обявените постижения", посочва се в позиция на Найджъл Фарейдж.

Мога да допълня и това: животът в Поругалия, Испания, Ирландия и Гърция стана вече направо НЕВЪЗМОЖЕН. Животът в тези страни е ИСТИНСКИ АД. Вместо да си го признаят, бюрократите от Брюксел отклоняват вниманието на измъчените до краен предел хора в тези страни с опашатите лъжи, че видите ли, бедни били… българите. Българите, които вече държат на влогове над 70 МИЛИАРДА! При това ВСЕКИ българин притежава недвижима собственост за стотици хиляди! Нещо, за което западноевропейците дори не могат и да мечтаят. (За сравнение: само през 2012 година 230 000 испански семейства са изгубили жилищата си!)

Фарейдж е известен противник на европейската интеграция. Toй нарече решението да се даде Нобелова награда на ЕС като „смешен акт", нанасящ съкрушителен удар по авторитета на Нобеловия комитет.

Да припомня: през февруари 2010 година Фарейдж обиди председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой, заявявайки, че Ромпой има „харизма на мокър парцал и вид на дребен служител в банка". За тези думи депутатът бе глобен с 3000 евро от ЕП.

Напоследък все повече хора подкрепят Фарейдж. Мастити анализатори съвсем открито твърдят, че Европейският Съюз е дело на аферисти и мошеници. Те смятат, че тази гигантска измама обслужва изцяло интересите на европейската плутокрация. Чуват се дори гласове, че ЕС е една мафиотска финансова пирамида, която лека- полека ще изсмуче ресурсите на всички европейски държави.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 



Тагове:   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203155
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575