Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.01.2013 05:56 - РАБОТЕЩИТЕ ПРОСЯЦИ НА ИСПАНИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2278 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 09.02.2013 06:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                                                       УЖАС И БЕЗУМИЕ

                               image

Наскоро разговарях със съседи и за сетен път се убедих, че българите наистина са простаците на ЕС. Меко казано. Защото те са май ИДИОТИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА. Моите съседи, без да са стъпвали в Испания, бяха непоклатимо убедени в това, че стандартът на живота в тази нещастна страна е много, ама много висок.Да, човек се ражда неинформиран, а умира дезинформиран

Каква е истината? Ще ви цитирам няколко факти, а изводите си направете сами …

Статистиката сочи, че средната БРУТНА работна заплата в Испания е около 1000 евро. От тази сума се удържат цели 43 % за 4 вида социални осигуровки. Излиза, че заплатата се стопява с 430 евро.

Да не забравяме обаче и данъка общ доход… В Испания той е прогресивен и варира- от 20 до 40 %. Споменатите 1000 евро са скромна сума, затова ги облагат само с 20 %. Е да, ама заплатата се стопява с още 200 евро!

В крайна сметка средностатистическият испанец взима ЧИСТО 370 евро. Чисто ли?... Забравихме нещо много важно. Средностатистическият испанец, за разлика от средностатистическия българин, НЕ ПРИТЕЖАВА ЖИЛИЩЕ! Той ТРЯБВА да плаща и наем!

Какви са наемите в Испания?... Наемът на една гарсониера възлиза на 550 евро, а за  двустайно жилище трябва да наброите около 1000 евро! Разбирате ли сега, защо работещите испанци се наричат „работещи просяци”?... Разбирате ли, защо испанците масово се самоубиват и дори се самозапалват?! Защото животът в Испания стана НЕПОНОСИМ! Нещо повече, животът стана НЕВЪЗМОЖЕН!

Къде се вписват тук нашенските кретени, тръгнали да търсят богатство от просяци?!

Още повече, че последните новини от Испания са ужасяващи! Всеки ден 200 испански семейства губят жилищата си и остават на улицата! През 2012 година 230 000 испански семейства са загубили домовете си!

В резултат на това испанските банки притежават вече десетки хиляди имоти и… НИКАКВИ ПАРИ. Положението в Испания е  вече НАПРАВО КАТАСТРОФАЛНО!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

ПОСЛЕПИС: Днес забелязах, че 5 посетители на сайта ми, не одобряват този постинг. Това са със сигурност 5 български говеда, които все още клечат в Испания и не могат да разберат, че с тази мизерна страна е свършено. Свършено!

Едно от тези говеда дори ми изпрати ЛС, в което ме уверяваше, че испанците имали по няколко къщи, които  давали под наем и тем подобни идиотщини. Напсувах тоя кретен и той страшно се разгневи.

Никак, ама никак не обича бай ти Ганю да признава, че се е минал. Че страшно, грозно се е минал. И продължава да клепе и мизерува в разорената Испания. Майната му!

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190153
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575