Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.12.2012 04:54 - БЪЛГАРСКИ СЕРСЕМИ МИЗЕРУВАТ В ГЕРМАНИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2886 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 22.01.2013 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                  НАШЕНСКИ СВИНЩИНИ ЗАД ГРАНИЦА

 

„Те търсят по-добър живот, но намират само повече страдание – имигрантите от България и Румъния в Манхайм.” Това съобщи реномираният немски вестник “Франкфуртер алгемайне цайтунг”, цитиран няколкократно от „Дойче Веле”.

 

Пристанищният квартал на Манхайм напоследък се изпълва с все повече пришълци от България и Румъния. Според статистиката на 100 000 немци се падат по 1807 имигранти от южноевропейските страни-членки на ЕС. След като България и Румъния се присъединиха към Общността броят на пристигащите в Манхайм румънци се е удвоил, а българите са вече пет пъти повече! Има седмици когато няма новодошли, но има и такива, в които пристигат по 200 души. Това, според експертите, може да е знак, че притокът е направляван от банди.


                                                    image

 

Години наред проф. Вучков твърди, че нашите емигранти са най- долнопробна измет и ние трябва да се радваме, че сме се отървали от тях. Ето че той се оказа напълно прав!
 


                                  image

 

Немските граждани вече се оплакват от нарушения на реда по крайбрежната улица. Забелязват се все повече разхвърляни боклуци и паркирани не където трябва автомобили. Жилищата които обитават имигрантите обикновено са в окаяно състояние. Вътре могат да се видят натрупани мърляви матраци, необезопасени кабели, разбити тоалетни или бебета, повивани точно до готварската печка.


Някои от сградите вече са принудително опразнени от властите, тъй като е опасно да се обитават. В същото време регистриралите се като самостоятелни предприемачи българи и румънци са вече 3564, което обаче не им пречи да имат нищожни доходи. Обаче! След 5 години престой в Германия тези мизерници получават правото да взимат помощи за безработни.

 

Общинските власти в Манхайм са силно затруднени от този факт, тъй като досегашните им разходи за безработни вече достигат 20 млн. евро годишно.Към това се добавят и разходите за отопление и настаняване – още 7 милиона.

 

Какво излиза? Излиза, че нашенски утайки, които търсят из целия свят „на баницата мекото”, за сетен път най- безогледно съсипват доброто ни име. Точно тези „българи” рушат престижа на нашата страна и карат цяла Европа да бърчи нос в погнуса, щом чуе думата България...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net


ПОСЛЕПИС: Както виждате, 7 български серсеми, които опъват каиша и набиват клинци в странство, не са съгласни с един от най- реномираните немски вестници, който аз всъщност цитирам. Всички знаем кои са тези отрепки...

Нали ви казах- що е емигрантин, все е лайно! Тоест кръстоска между лайно, курва и идиот!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202739
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575