Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.08.2012 03:33 - ЧУДОВИЩНО БЕЗОБРАЗИЕ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.08.2012 06:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                            ИЗЛИШНИТЕ ЛАЙНОМЕТИ

 

Финансовият министър Симеон Дянков призна пред Нова телевизия (без бой), че са профукани цели 23 млн. лева за подготовка на българските олимпийци! На практика обаче отделените финанси били доста повече!

Според него възвращаемостта на тази "инвестиция" била много ниска, защото не сме взели достатъчно медали. Да се смееш ли, да плачеш ли?!...

Казано накратко, подготовката на нашите спортисти за Олимпиадата е една гигантска свинщина на днешните управници, които страдат от фикс- идеята, че спортът е нещо прекрасно, а българските спортисти са най- голямата гордост на България. Както е казал народът, и простотията, и лудостта не ходят по говедата, а най- вече по българските политици.

„Като се взимаше решението за финансиране на спорта преди две години, и на мен ми изглеждаше добре", каза Дянков. Той уточни, че в същото време наградният фонд за медал е цялата му 4-годишна заплата до момента, взета накуп! Това е ужасно, отвратително! „Трудът ми за този мандат се оценява по-малко, отколкото сребърен медал на Олимпиадата, което не би трябвало да е правилно като пропорция", подчерта Дянков. Ужас! Кошмар!

„Когато правиш инвестиции, ти избираш къде най-добре ще се използват парите", каза финансовият министър. За останалите федерации, които няма да получат финансиране, Дянков уточни: „Ако можете да си вземете пари от спонсори, вземайте си ги, но държавата не трябва на 106 места да се разпростира". Той допълни, че е неясно за какво и как се използват много от парите, дадени на някои от федерациите. "Те просто изчезват", каза Дянков. По думите му във федерациите се вижда безстопанственост.

На всичко отгоре напълно ненужното министерство на спорта троши ежегодно над 33 милиона лева народна пара! Пенсионерите вече трета година чакат повишение на  мизерните си пенсийки, докато високопоставени главанаци изхвърлят пари през прозореца, хрантутейки някакви напълно излишни лайномети. Някой в тази страна май плаче за бой! И ще отнесе боя, ама догодина. На изборите...
 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196973
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575