Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.08.2012 05:29 - ДИВОТИИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1612 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 20.08.2012 05:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                           
                                       
ПРАЗНАТА ВОДЕНИЦА ПАК СЕ ЗАВЪРТЯ

"Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 година. Още с изгрева на слънцето на Земята ще започнат катаклизми  и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши  и зли хора  ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно  извисените люде. Техни водачи ще станат така  наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек  и извънземно и от години тайно се заселват на Земята".

 

Това са разкрили някакви извънземни същества на уфолога от Асеновград Ценко Симеонов, съобщава ни вестничето "България днес".

Този „изследовател на паранормалното” се прочу преди няколко години  с намерения от него череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес произходът й остава  загадка за учените.

Според информацията, предадена на Симеонов, в края на годината Земята ще преживее ужасяваща катастрофа. Мащабите на предстоящото бедствие щели да бъдат подобни на предсказания в Библията Апокалипсис.

В Интернет вилнеят психопати и идиоти от всякакъв калибър. Това е така, защото в Мрежата цари абсолютна свобода. Гонейки високи тиражи и печалби обаче, и доста медии започнаха да дават трибуна на шарлатани и кретени. В крайна сметка те ще си платят за дяволъка, защото българите се вбесяват, когато разберат, че ги правят на идиоти…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net  

 




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201248
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575