Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.07.2012 03:57 - СТИГА ПЛЮСКАНЕ, ЕЙ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2665 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.07.2012 06:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                 ОТ РАЗВАЛА КЪМ ПРОВАЛА

                       image

                                                  Инж. Балкански в действие

Българските ресторанти се пукат по шевовете. Българите нагъват, та си глава кинат. Ядат, та ушите им плющят. И хич не им дреме, че 60 % от тях са затлъстели. Че 3 000 000 българи се борят с някакво хронично заболяване, което се дължи на наднорменото тегло. Това ни прави най- болните хора на планетата, ама и този факт не стряска нашего брата.

 

Не, инж. Балкански се тъпче се като за световно, а след това се оплаква, че е болен и беден. Бедни били, милите българи, а истината е, че притежават 55 милиарда лева в банкови влогове и 207 милиарда лева в недвижима собственост!  Но това е друга тема…

 

Актуални изследвания разкриха нещо удивително. Нови проучвания на Университетския колеж в Лондон показват, че ако намалим консумацията на храна с 40%, ще удължим живота си с 20 години!


Британските учени се надяват новото изследване да им помогне да открият непознати начини за борба със застаряването и най-вече с болестите, които го съпровождат. С промяна на хранителния режим можете да удължите живота си, категорични са експерти.


По време на лабораторни тестове специалистите успели да увеличат живота на плъхове с 30%, като намалили количеството на консумирана храна с 40%.
Изследователите направили експеримента и с плодови мушици, които имат гени, подобни на човешките. Резултатите били същите!

 

Време е, ама крайно време е да се замислим над всичко това!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190656
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575