Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.06.2012 02:38 - НЕУДАЧНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 642 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 04.06.2012 12:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                ЖАЛКИ РОДНИ КАРТИНКИ



                                           image

  
От време на време Бойко Борисов казва много верни, много точни неща. Едно от попаденията му е това: „Този, който през последните 20 години не успя да си оправи и подреди живота, е чисто и просто неудачник.”

 

Е да, ама неудачниците никога не признават, че са неудачници. Те ВИНАГИ търсят причините за ТЕХНИТЕ беди извън самите тях. Виновен им е обикновено споменатият Бойко Борисов, който, незнайно как, все им обърква живота. Още по- често те винят България, която, според тях, е една „ненормална страна”.  Ето какво пише по този повод в блога си сценаристката на „7 часа разлика” Милена Фучеджиева:

 

българия е пълна с дежурни оплаквачи и оплаквачки, които ако работеха повече, а по-малко живееха в главите си, със сигурност щяха да са по-полезни на тази отвратителна тяхна българия. единствената им работа е да настояват ежедневно, че българите са лайна, интелектуалците са обломовци, а обикновените хора са чалгаджий. със сигурност някои са такива, но най-големите обломовци са тези, които живеят в собствения си кисело-лют сос, и не напускат кулите си от думи с които не са полезни на никого освен на четящите ги мазохисти въргалящи се като доволни прасета в хейта (омразата).”



                                     image

 

Неудачниците са твърдо убедени, че извън България те не само ще се изявят, ами и ще се наложат, ще се прочуят, ще забогатеят. Вярват, че в странство златният дъжд ще се излее над тях. Защото те, милите глупаци, си мислят, че стандартът на живота в западна Европа е с пъти по- висок. Мислят си, че западноевропейците печелят баснословни суми, а възможностите пред тях са наистина неограничени.

 

Та нали от десетилетия насам точно това им внушава неокомунистическата пропаганда. Съвременният комунист не се умори да повтаря: „Бедни сте, много сте бедни! Това ви докара демокрацията!” Трябва да призная, че червените негодници, които все още си разиграват коня в България, успяха да промият маса примитивни мозъци чрез медиите, които те притежават. Пък и стратегията им е „правилна”, защото се съобразява с постулатите на Гьобелс, които гласят:

-         Колкото по- грандиозна е една лъжа, толкова по- големи са шансовете да и повярват!

-         Една лъжа, повторена 1000 пъти от медиите, се превръща в чиста истина!

 

Истината днес е една: в много западноевропейски страни хората вече едвам свързват двата края. Това важи най- вече за страни като Португалия, Испания, Ирландия и Гърция. В останалите страни от ЕС РЕАЛНАТА заплата (след удръжки, такси, данъци и наеми) е направо миниатюрна.  

 

Писах вече и то на няколко пъти, че западноевропейският гражданин разполага месечно с около 500- 600 евро (чисто). Сума, която има покупателните възможности на 300- 400 лева. Защото ВСИЧКО в Западна Европа е 2 до 5 пъти по- скъпо, отколкото у нас! Това го признава неохотно дори и европейската стъкмистика. Според Евростат България е най- евтината страна в ЕС, в която на всичко отгоре се плащат и най- ниските данъци и осигуровки!

 

На всичко отгоре 90 % от „богатите” немци, французи, англичани, шведи и пр. не притежават НИКАКВА недвижима собственост, а това означава, че те са си чиста проба безимотна, наемна работна ръка. Нещата не изглеждат никак добре в Западна Европа, животът там е тежък, изнурителен, сив и монотонен. Хората блъскат от тъмно до тъмно (ако изобщо имат работа) и то само за осигуряването на най- необходимото.

 

Когато човек като мен, живял повече от 10 години зад граница и опознал много добре и ДВЕТЕ страни на медала, напише подобно нещо, той залива нашите неудачници със студен душ. Тогава те направо побесняват. Защото аз попарвам и последните им налудничави надежди. Лишавам ги от всякакви илюзии и химери. Затова нехранимайковците истински, ама истински ме намразват.

 

Това си е техен проблем. То си остава за тяхна сметка. Но… Тези хорица в крайна сметка са достойни за съжаление…

  

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net



Тагове:   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191251
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575