Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.04.2012 05:42 - ВРЕДИТЕЛИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3122 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 05.04.2012 08:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                    НЕОФАШИСТИ, САБОТЬОРИ И ДИВЕРСАНТИ


                           image

 

 

Едва ли някой ще оспори, че е престъпно да се действа срещу икономическия интерес на държавата, да се подлага на риск един от нейните основни източници на печалба- туризма и свързаните с него хотелиерство и ресторантьорство. Сериозни печалби реализира освен това България и от тютюна си и производството на тютюневи изделия.

 

У нас обаче вече години наред подривни елементи, които се представят за лекари, ни убеждават фанатично и то с помощта на несъстоятелни манипулации във „вредите от тютюнопушенето“. Тези "вреди" почиват всъщност на техни догадки и предположения, защото истината е една: НИКОЙ НИКОГА ПО НИКАКЪВ НАЧИН не е ДОКАЗАЛ връзката между тютюна и болестите!

 

Точно обратното е вярно: отскоро се извършват сериозни проучвания и изследвания на така нареченото „тютюнопушене” в Harward Medical School и първите резултати са направо смайващи. Оказва се, че тютюнът е най- добрият естествен антидепресант и ЕДИНСТВЕНАТА защита срещу болестта на Алцхаймер!

 

Ето какво ни съобщават обаче „обективните” български медии:

„Около две трети от случаите на рак в България, или при 180 хил. българи, болестта е свързана с тютюнопушенето, показват пак данните на Националния раков регистър. Общо около 262 хил. са хората с онкологични болести у нас.

Цигарите са рисков фактор за развитие на тумори на носа, бронхите и белия дроб, стомаха, хранопровода, дебелото черво, бъбреците, пикочния мехур, матката, съобщават от Министерство на здравеопазването . Именно броят на тези видове рак през последните години се е увеличил. Около 25 хил. души са се разболели от тях през 2010 г.”

(Откъсът е от сайта skandalno.net)

 

Това са отвратителни, опашати лъжи! Истината е следната: в България има над 3 000 000 пушачи. От рак на белите дробове у нас всяка година се разболяват около 3000 души. Като повечето от тях, забележете, са НЕПУШАЧИ! Както казват нашите весели съседи: „У бугарски весник само датата е верна!”

 

Нека сега се поровим из Уикипедията…

 

Борбата срещу тютюнопушенето в Нацистка Германия е първата в историята държавна програма за борба с тютюнопушенето. През ХХ век са подети много обществени кампании срещу тютюнопушенето в различни страни, но за първи път правителство на държава се включва в такава кампания в Германия след идването на власт на националсоциалистите. Много от ползваните методи в тази кампания са възприети пост фактум от различни правителства в борбата срещу тютюнопушенето.

НСДАП категорично се обявява срещу тютюнопушенето, превръщайки партийната си кауза в национална и държавна. Начело на кампанията е фюрера, който публично демонстрира личното си отвращение към тютюна…

Адолф Хитлер насърчава научните изследвания за ефектите от тютюнопушенето и го въвежда като приоритет в германската наука.

Държавната програма включва забрана за пушене в трамваи, автобуси и влакове, ограничаване на броя на цигарите във войнишките дажби във Вермахта и увеличаване на акциза върху цигарите и тютюневите изделия. В цялата страна е организирана пропагандна разяснителна кампания за вредата от тютюнопушенето и в полза на спирането на тютюнопушенето. Същевременно са въведени ограничителни мерки за рекламиране на тютюневи изделия и за забрана за тютюнопушенето в ресторанти и кафенета.”

Да виждате някаква разлика между фашистките идиотщини и брътвежите на днешните брюкселски бюрократи?... Защото аз не виждам НИКАКВА РАЗЛИКА!

Много се говори за лекарските грешки. Да, лекарите допускат много грешки, защото те по начало са доста глупави хора. Та кой разумен човек ще следва близо десет години с ясното съзнание, че след това цял живот ще се рови в лайната и то срещу жълти стотинки?!...

 

Лошо е, когато тези грешки се превръщат предумишлено и целенасочено в масова заблуда. На това място ще ви припомня някои неща…

 

Само до преди няколко години нашите „лекари” усилено ни внушаваха, че кафето е много, ама много вредно. След дългогодишни проучвания в същия този Harward Medical School се оказа обаче, че кафето е МНОГО, МНОГО полезно!

 

Бих могъл да продължа с идиотщините на докторята, но това едва ли е необходимо. Защото аз искам да се спра най- вече на нещо далеч по- опасно. На саботажа, диверсията, вредителството. На щетите, които нанасят няколко фашизирани „лекари” на нашата икономика.

 

У нас всеки си има име, адрес и ЕГН. Казионните медии упорито избягват да назовават мошениците по име, но аз ще назова главните виновници за тази неофашистка кампания, която посяга на ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА.

 

Ето ги наследниците на доктор Менгеле: на първо място поставям изключително противната дoктор” София Ангелова. Не падат по- долу и „докторите” Емил Илиев, Виолета Пагелска, Надя Божкова,  Гергана Гешанова… Всичките тези типове са не за пребиване, ами за убиване!

 

Разчитам все пак на това, че нашите управници са запазили капка здрав разум и ще се противопоставят овреме на това безумие, измислено от някой безмозъчен брюкселски бюрократ…

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net  

 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Браво, Апостоле!
05.04.2012 17:52
Ти си винаги там, където трябва.

Не случайно си Апостол.

Всеки знае, че в България най-вредни и опасни са демагогската власт и лъжливите медии.

И медицината.
цитирай
2. apostapostoloff - Има медицина и медицина...
05.04.2012 19:45
Дофторите, завършили с тройка медицина, ни лекуват така:
- Пиете ли?
Ако кажеш, че пиеш, той веднага отсича:
- Виждате ли? От пиенето е...
Ако кажеш, че не пиеш, "докторът" те пита дали пушиш. Отговорилш ли, че пушиш...
Ако се окаже, че не пиеш и не пушиш, той стига до премъдрото заключение:
- От нервите ще е... При вас всичко е на нервна почва!
цитирай
3. sande - Виц!
08.04.2012 20:51
Докторът: /много сериозно, към пациента/ Пиете ли?

Пациента: /след кратко, но мъчително колебание/ : Епа, сипи! ...
цитирай
4. apostapostoloff - Така, така...
09.04.2012 03:38
Повечето все така започват...
цитирай
5. kolevdobri - Не вземам страна...Ето някои примери
15.04.2012 11:29
Не съм пушач и не обичам тютюнев дим, както и всеки друг дим. Сега някои факти. Прадядо ми умря, лека му пръст на човека, на повече от 100 години. Бяха загубени архивите по време на Освобождението от турско. Написаха му на гроба 101... Тютюнът направо го ядеше. Качак, разбираш ли? Устата му беше жълта, зъбите му жълтееха, мустаците му бяха жълти. Дядо ми, пак лека му пръст /него не го помня/ е умрял на 47 години. Въздържател. Ама много се е притеснявал човека за светлото бъдеще. А на Дъртият не му е ПУКАЛО ОТ НИЩО И ЗА НИЩО. Питам се, ако прадядото беше въздържател, колко ли щеше да живее, а ако дядо ми си попийваше по малко и попушваше по малко и той колко ли щеше да живее? Аз не пуша и не пия алкохол, ама затова съм си измислил други пороци, за да не умра като някой нещастен въздържател.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191106
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575