Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.01.2012 04:13 - 2012 ГОДИНА- ОЧАКВАНИЯ И ПРОГНОЗИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3215 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 31.01.2012 16:44


                                             

                                               МАСТИТИ АСТРОЛОЗИ ВЕЩАЯТ...



                      image

                             
Годината 2012-та е интересна с факта, че планетата Нептун окончателно навлиза в собствения си зодиакален знак Риби. Това събитие се случва един път на 165 години!
Тази астрологична констелация е всъщност доста зловеща, защото Нептун е планетата на илюзиите и измамата. Казано другояче: онова, което по- проницателните от нас отдавна забелязват- нравствената и интелектуална деградация на човечеството, все повече ще се задълбочава.

Ред руски астролози вещаят, че 2012 година ще донесе на хората нови трудности. Михаил Левин, ректор на руската академия по астрология, твърди, че през 2012 г. най-трудни ще са месеците юни и юли. “Хората, които дотогава успеят да спечелят нещо, ще са щастливци - смята той. Останалите да не се и надяват.”
Нова финансова криза през идната година очаква и астрологът Павел Глоба. Според неговата колежка Елеонора Гинзбург пък, в обществото ще се увеличат мистичните настроения, ще се появят нови вождове и учители.

Всичко добро, което през 2012 г. може да донесе Юпитер, ще бъде помрачено от съединението на планетата с Черната луна, прогнозира астроложката. Тя очаква през лятото да има проблеми за големите банки, а и за хората.
За Олга Фост в началото на идната година сривът щял да засегне имотите, а през юни щяла да започне невиждана икономическа криза.

Проф. Борис Астафиев от академията по естествени науки на Русия хвърли голямата бомба с твърдението си, че на 17 март 2012 г. планетата Нибиру може да повлияе на Земята.
Нибиру е планета, която странства в Слънчевата система. Нейното съществуване не е научно доказано. Според Астафиев в момента тя приближава към Земята.
Нибиру не може да бъде унищожена, защото е антигравитационна планета, казва ученият. На 17 март 2012 г. в 6 ч. българско време ще бъде опасно да се кара кола и лети със самолет.
Много вероятно е старият континент да се раздели на три или четири обединения от държави, в едното от които – Балканския съюз, България има шанс да играе ключова роля.

През 2012-а отново ще има материални затруднения, ще се разрази нова финансова криза и ще бъде много трудно да се натрупват капитали. В първата половина на годината не е препоръчително да се блъскаме с делови проект. По-добре е да живеем ден за ден и да се стараем да преживеем неблагоприятния период.

Астроложката Олга Фост също вещае криза. Упадък щял да застигне сферата на имотите. Това ще се чувства особено през януари- април, когато Марс ще се намира в ретроградно движение. През юни може да започне икономическа криза. Децата трябва да донесат нещо ново, също както поколенията, родени в ерата на радиото, на телевизията и на интернет. Кризисът, който ще настъпи, не трябва да се оценява като лошо събитие, тъй като ще позволи да се свали шлаката и да се промени човешкото възприятие.

2012 г. ще бъде година на промени, но не става въпрос за унищожаване на света – за войни или природни катаклизми, говоря за промяна в нас самите. Промяната ще бъде в нашето мислене и в нашата духовност. Това каза колегата Люмиер.
Светът няма да свърши. Това е просто една психоза, свързана с откриването на една плоча - календарът на маите. Няма лошо в това, но се оказва, че за датата 21 декември 2012 г., когато се очаква да свърши светът, това парче било отчупено – каза той.

Може би, ще се наложи да станем малко по-добри, за да може да успяваме в живота. Така че няма нищо страшно в зимното слънцестоене, което не е точно на 21 декември, а ще бъде на 22 декември 2012 г. – каза Люмиер.

Няма да има никакви проблеми, ще минем безпрепятствено в следващата 2013 г., въпреки, че някои казват за 13, че било фатално число, напротив – 13 е щастливо число и ако ние съумеем през 2012 г. да направим много неща, или да премахнем някои от старите си порядки, то през 2013 г. ще има повече късмет и успех – каза астрологът.

Зодия Овен ще бъда фаворитът на 2012 г., каквото си пожелае (говоря за реални и изпълними неща), той ще го постигне, независимо каква цена ще плати за това, каза още астрологът. За Скорпиона годината трябва да бъде най-успешна, защото все пак годината ще мине под неговия знак. И на останалите водни знаци, Рак и Риби, годината се очертава по-добра от изтеклата 2011 г. За земните знаци Телец, Дева и Козирог годината ще бъде малко измъчена. Особено за знака Дева. Те може да имат промяна в работен план, някои могат да имат промени в любовната сфера, може да намерят някое ново гадже. Тези, които са семейни, ще се стараят да задържат семейството и да оправят финансите си – каза астрологът.

Периодът ще бъде добър и за въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей. За Близнаците труден период ще бъде месец юни по отношение на финансите. Тези от тях, които се занимават с бизнес, трябва много да внимават със своите финансови постъпления – колко получават и колко харчат. Близнаците обичат да харчат малко повече, отколкото са получили, но тази година ще се наложи да затворят кранчето – посочи Люмиер.

По повод огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, астрологът каза: „Добър период за Стрелците ще бъде между октомври и ноември, който е доста печеливш за тях. Ако до тогава все още са били безработни, тогава могат да намерят работа или да сменят настоящата си работа, могат да намерят работа дори и в някоя друга страна. Лъвът през цялата година ще се мъчи да задържи това, което е отвоювал през 2011 г. За огнения знак Овен още от януари, от влизането на планетата Уран в него, годината ще тръгне много успешно", сочи Люмиер.

И още една гледна точка:

В китайската култура годините на дракона се смятат за добри за брака, за раждаемостта и за постигането на голям успех, но също така имат и своята тъмна страна – митичното същество властва над водата и дъжда, носейки добра реколта, но също и наводнения и други природни бедствия.

 „Драконът е единственото митично същество в китайския зодиак. Той представлява небето“, обяснява хонконгски астролог.

Китайците вярват, че има пет елемента, които формират същността на Вселената – металът, дървото, водата, огънят и земята. Водата носи пари и предвещава положителна година, особено за азиатските икономики. „2012 година е годината на водата, което означава, че китайската и останалите азиатски икономики ще се развиват добре. Американската икономика върви стръмно надолу през последните шест години и ще стигне дъното през 2012 г. Така че скоро, още през 2013 г., икономиката на САЩ ще започне да се възстановява. Европа преживява тежки времена, защото се намира в негативен цикъл на развитие от 2009 г. до 2014 г.“, твърди хонконгски астролог.

Астролозите предвиждат също така, че през 2012 г. ще се развият тежки епидемии, поради което съветват хората да вземат допълнителни мерки за здравето си. Хонконгските астролози категорично не са съгласни с предсказанията на маите за края на света през тази година. Годината на Дракона може да не доведе до края на света, такъв какъвто го познаваме, но е много вероятно да донесе промени и катаклизми, които чувствително ще го променят…

В заключение само това: публикувам вичките тези гледни точки, защото аз лично до голяма степен съм съгласен с тях.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190209
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575