Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.11.2011 05:08 - ПУСТИТЕ МАНГАЛИ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1931 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 28.11.2011 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                      ДВА ШАМАРА С КРАК В ГРЪБНАЧНИЯ КОШ

„Пазарджишка циганка най- образно обясни как протича спецакция на антимафиотите: „Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям- НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с крак в гръбначния кош…” (Из печата)

Наскоро пък млади роми развеселиха отново България с имената на бебетата си: Гучи и ВерсачИ. Някъде в страната растат освен това малки българчета с имената Арнолд, Алек и Балдуин. От любов към историята други родители са именували отроците си Софокъл, Патрокъл и Перикъл, имаме още Ихтиандър и Амфибия, както и момченцето Созопол и момиченцето Месемврия. Две момичета в страната се казват Нефертити, имаме Лейди, Кокона и Красавица.

Един Господ знае защо едно бебе трябва да се казва Пуйчо, Кобра, Касиерка, Цунда или Ебка (майчице!).

Мургавите Гучи и ВерсачИ имат сънародници в бургаската ромска махала с гордите имена Цезар и Нерон. Пак в Бургас живеят Цаца, Мида, Рибка и Сафрида. Аз лично с нетърпение чакам някой мангал най- сетне да кръсти дъщеря си с разкошното име Пенислава. Де да видим…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kolevdobri - Браво!
15.04.2012 20:08
Това е положението. Свободата ти дава право на всеки да се осере когато и както си поиска и колкото си поиска. След 30 години, може би в България ще има повече граждани с името Софокъл, Гага и Цезар, отколкото Стоян. Явно е, че народът ни не е много стойностен и чака друг да му свърши работата. Ако не случим в следните години на истинско правителство, което да ни предложи нещо по-различно от това, което живяхме досега, работата отива натам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200123
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575