Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.10.2011 03:40 - РАБОТЕЩИ ПРОСЯЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 4304 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 31.12.2011 06:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                         ВИСОК, АМА МНОГО ВИСОК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ

Наскоро разговарях със съседи и за сетен път се убедих, че българите наистина са простаците на ЕС. Меко казано. Защото те са май ИДИОТИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА. Моите съседи, без да са стъпвали в Испания, бяха непоклатимо убедени, че стандартът на живота в тази нещастна страна е много, ама много висок. Да, човек се ражда неинформиран, а умира дезинформиран

Каква е истината? Ще ви цитирам няколко факти, а изводите си правете сами …

Статистиката сочи, че средната БРУТНА работна заплата в Испания е около 1000 евро. От тази сума се удържат цели 43 % за 4 вида социални осигуровки. Излиза, че заплатата се стопява с 430 евро.

Да не забравяме обаче и данъка общ доход… В Испания той е прогресивен и варира- от 20 до 40 %. Дори и с най- ниския данък да те обложат, заплатата ти се стопява с още 200 евро.

В крайна сметка средностатистическият испанец остава с 370 евро. Чисто. Чисто ли?... Забравихме нещо много важно. Средностатистическият испанец, за разлика от средностатистическия българин, НЕ ПРИТЕЖАВА ЖИЛИЩЕ! Той ТРЯБВА да плаща и наем!

Какви са наемите в Испания?... Наемът на една гарсониера възлиза на 550 евро, а за що- годе прилично двустайно жилище трябва да наброите около 1000 евро! Разбирате ли сега, защо работещите испанци се наричат „работещи просяци”?...

 Живот като на кино! Хуквайте час по- скоро за Испания! Та да не изтървете големия келепир!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

ПОСЛЕПИС: Последните новини от Испания са ужасяващи! Страната е ИСТИНСКИ АД! Всеки ден 200 испански семейства губят жилищата си и остават на улицата!
В резултат на това испанските банки имат хиляди имоти и НИКАКВИ ПАРИ. Положението в Испания е  НАПРАВО КАТАСТРОФАЛНО!




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Добър лектор сте. . . аудиторията е. ...
19.10.2011 05:03
Добър лектор сте... аудиторията е...от мърморещи глухи
цитирай
2. apostapostoloff - Май сте
19.10.2011 05:44
прав. Ама това и класикът го е забелязал- вари го, печи го, бай ти Ганьо никога не е доволен, той нищо не харесва и никого не обича. Патриот е, ама ненавижда България.
цитирай
3. babikqn - Абсолютно вярно!
20.10.2011 10:44
apostapostoloff написа:
прав. Ама това и класикът го е забелязал- вари го, печи го, бай ти Ганьо никога не е доволен, той нищо не харесва и никого не обича. Патриот е, ама ненавижда България.

цитирай
4. apostapostoloff - За добро или за зло
20.10.2011 10:49
нещата в наши дни стоят точно така...
цитирай
5. gandolfini - за съжаление.......
21.10.2011 00:26
все търсим някъде другаде щастието,любовта и парите ,а не можем да видим ,че те са ни под носа,това е за съседите ти,а в Испания е наистина зле в момента и се очертават години на деградация за съжаление.
цитирай
6. apostapostoloff - Парите са действително под носа ни!
21.10.2011 04:35
Милиони хора губят безценното време на единствения си живот, дращейки глупости в своите блогчета, но малцина са тези, които разбират, че Интернет не е само най- голямата библиотека в човешката история, а и най- голямото тържище!

Аз вече 8 години печеля много сериозни пари от Интернет и дори създадох сайта си www.LudiPari.com, в който предлагам курс по Интернет маркетинг, от който ВСЕКИ може да узнае как се печелят големи пари от Мрежата.

Но моите сънародници предпочитат да хленчат и да се оплакват, а не да се хванат на работа. Изглежда, че позата на мъченика, на неудачника много им харесва.
цитирай
7. demonwind - Вярно е!
04.11.2011 14:57
Един от най-богатите хора в България направи парите си именно по Интернет. Иса Хакера успя да източи стотици милиони евро от богатите западни дебелосери и въпреки, че мутрите го надушиха, по последна информация си харчи спечеленото някъде на Соломоновите острови.
Аз например, собственик на фирма за преводи и легализация на документи от всякакъв тип, при агресивна реклама по Интернет, за две години получих само две поръчки за превод на по една страничка, цели 30 автобиографии на отчаяни хорица, искащи работа и едно загадъчно обаждане от партийна централа, последвано от среща, на която мастит адвокат ми направи оферта да получавам по 20 000 лева месечно срещу печата на фирмата и подписа ми... Само дето не ми каза кой ще ми носи вазелина после, когато получа и бонуса - апартамент с решетки.
Та такива ми ти работи за интернет бизнеса в България. След прочетеното обаче, сериозно смятам да издиря координатите на Иса Хакера и да изкарам един курс при него. На Соломоновите острови никак не е лошо, само дето малко повечко вали. Но няма нужда от парно.
цитирай
8. apostapostoloff - Глупости на търкалета!
05.11.2011 09:53
Пишете разни врели- некипели и аз ще спра да публикувам дивотиите ви. В България вече има десетки Интернет милионери и между тях няма нито един хакер. Последната сделка за 1, 5 милиона лева беше тази: Жюстин Томс (за разлика от вас тя разбира от Интернет бизнес) продаде сайта си "аз- жената" на инвестор.бг за гореспоменатата сума.

Собствениците на дир- а и абв-то правят десетки милиони годишно. Но те не са баламурници като вас. Те НАИСТИНА разбират от бизнес, а вие само СИ МИСЛИТЕ, че разбирате.

Само през миналата година от Интернет бизнес десетки хора са спечелили цели 37 милиона. Не ми се ще да си губя повече времето с вас, затова в заключение ще ви кажа само това: БИЗНЕСЪТ НЕ ТЪРПИ ГЛУПАЦИ!
цитирай
9. artemmis - Приличаш ми на един съвременен П...
20.12.2011 16:44
Приличаш ми на един съвременен Плюшкин ( от `Мъртви души` на Гогол ). Надявам се в скоро време видът да изчезне - в противен случай ще изчезнем всички ние, другите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191065
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575