Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.09.2011 04:33 - БЕСЕПАРЩИНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2439 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2011 08:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   ВНИМАВАЙТЕ С ПРЕСАТА, ЕЙ!

 image

Когато посегнеш към нашенски вестник, веднага се сблъскваш с два проблема. Единият много точно е формулиран от комшиите: „У бугарски весник само дата е верна”. Има обаче и по- лошо. Българските вестници трябва да се разлистват внимателно, за да не изтекат лайната, кръвта, спермата и помията в скута ти. Обаче! През миналата седмица нашият печат се оказа на висота! Какво имам предвид?... На това място ще отворя скоба…

 

Една народна мъдрост гласи: „Що е социалист, все е лайно!” Друга ни учи пък, че социалиста и на снимка да го видиш, пак трябва да го заплюеш. Събитията от миналата седмица потвърдиха народната мъдрост.

 

Какво стана всъщност?... Из медийното пространство от известно време щъка един изключително противен тип на име Кадиев. Само като го види човек, и почва да му се повдига. Та този субект, видите ли, ламти за кметския пост в София. По този повод изрови отнейде стара клюка и започна да бълва помия.

 

Защо го прави ли? Смята сигурно, сиромашкият, че с такива гадости ще спечели изборите. Характерна, отличителна черта на българския политик е това, че той нищо не разбира от политика. Истинският политик е чел Макиавели и от него е научил, че няма смисъл да злепоставяш опонента си. Дори да докажеш, че е убиец, пак няма да му навредиш. Но виж, ако го направиш за смях, и Господ не може да му помогне. Откъде обаче един малоумен социалист ще знае тези неща?... Бесерастът по правило е простак, мръсник, интригант. А бе, дегенерат, отрепка.

 

По- важно в случая е това, че нашата преса по един превъзходен начин ни изясни нещата. Тя се оказа верен страж на истината. Българският печат яростно заклейми корупцията и защити високите нравствени ценности на българина. Хвала вам, вестникари! Бичувайте и в бъдеще безпощадно недъзите на обществото!

 

Ето какво ни съобщиха вестникарите: през 2007 година трима общински съветници искали да въртят минети на Плевнелиев. Той обаче им отказал, защото, макар че е бил виден комсомолски активист в миналото, не си падал левичар. През 2008 година възмутеният Плевнелиев се оплакал на Курумбашев, който се оказал двоен агент- слухтял и за ФСБ (бившите кагебешници), и за МИ 6. Струдничил за всеки случай и на нашите служби, затова осведомил за произшествието Цецо Ченгето. Цецо веднага написал изложение до американския посланик, а той го препратил на ЦРУ.

 

В ЦРУ установили обаче, че и Цецо е двоен, че и троен агент и затова забутали доноса му в някакво чекмедже… Та такива ми ти работи…

 

Сега, след като всичко бе изяснено от нашите вестникари, не мога да не възкликна: голяма работа е нашата преса, нали?! Затова отново апелирам- внимавайте с пресата, еееееееей!

 

ПОСЛЕПИС: Помията взе вече да се лее и от телевизионния екран. Тон за песен даде ТВ 7. Вчера две стари чанти (от много Смачкан лак) спретнаха кур- капан на кандидат- президента Куцаров. Забъркаха някаква страшна каша- то не беше военно разузнаване, не бяха посланици, полковници, евреи, Мосад- ум да ти зайде…

 

Като попарена остана сподвижницата на Куцаров Камелия Тодорова. Беше се накукундросала, нарисувала и ондулирала, а най- неочаквано я заляха с чорба от пикня и цианкалий. Казано другояче, Данко Хаирсъзина и загря на бърза ръка вратлето.

 

Гответе се за големи уюни. Ще гледаме сеир и ще се смеем от сърце. И най- накрая ще вземем да гласуваме за Волен. Та и ние на тях да им го натутурузим…

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203058
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575