Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.02.2011 18:18 - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 4804 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 03.02.2011 18:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЕ, НЕ СМЕ САМИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

 

Учени от сериозен и доста известен проект SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), които се занимават от десетилетия с търсенето на извънземен разум, заявиха, че са открили три летящи към Земята обекта. По всяка вероятност това са космически кораби, които ще доближат нашата планета през следващата година!


Учените твърдят, че тези гигантските летящи обекти като че ли планират да се приземят на Земята в средата на декември 2012 година. Тази дата се превърна в символ, защото в пророчествата на маите се говори за Апокалипсис през същата тази година.

imageimageТези, които се съмняват в истинността на информацията, имат възможност да проверят тезата на учените чрез една интерактивна карта на Космоса. Което е още по- важно: съвсем скоро космическите обекти ще могат да бъдат наблюдавани и през любителски телескоп.

Ето и предоставените от учените координати:


    * 19 25 12 -89 46 03 – първи голям обект;


    * 16 19 35 -88 43 10 – цилиндричен обект;


    * 02 26 39 -89 43 13 – обект с формата на кръг.



Междувременно няколко участници в проекта се дистанцираха от мнението на ръководителите си, които, според тях, търсят внимание и сензации. Те разкритикуваха информацията с обяснението, че положението на трите идващи насам обекта, е такова, че в крайна сметка те не могат да бъдат видени.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
6



1. tryn - Интересен постинг!
03.02.2011 18:48
С нетърпение очаквам коментарте и ще се връщам да ги чета.
Аз мога да кажа само, че не се страхувам.
Според моето невежо мислене, Вселената е творение на един висш и недостъпен за човека разум.
И пред такива катаклизми осъзнаваме безпомощната си същност...

Благодаря и нека са ведри дните Ви! :)
цитирай
2. apostapostoloff - За какви катаклизми говорите?
04.02.2011 08:40
По всичко личи, че те идват с мирни намерения- космическите кораби са само три на брой, а не цяла армада. По това аз съдя, че те няма да искат да ни завладяват или да ни налагат нещо. Мисля, че идват само за да се запознаят с нас.
цитирай
3. zaw12929 - Сензационни съобщения в печата и ...
19.02.2011 16:45
Сензационни съобщения в печата и коментари, които нищо не обясняват отдавна се подвизават из печата. В 4-те книги на учения, изследователя професор Ернст Мулдашев -
1“От кого сме произлезли?” 2.”Трагично послание на древните” 3 “Матрицата на живот на земята”
4”В обятията на Шамбала

направил няколко експедиции финансирани от ООН има много конкретни обяснения. Заслужава да бъдат прочетени- книгите му
Извънземните са тук, на земята , преди нас- те са наши предци, създадени да ни пазят и гледат, както родители гледат децата си.
Ежедневно излитат и се връщат, телепортират и най важното, обитават дълбоко земята, около нас Те и виваните им преминават през стени, прегради. И са невидими за нас. Със строеж подобен на радиовълни. Контактуват помежду си без говор. Разбират нашите мисли, всичко в главите ни. Никой от нас не може да ги победи- действат- един за всички. Грижат се за нас и нямат намерение, няма да имат никога повод да ни унищожават. Паднат в полезренито ни. Не можем да го докажем. Не може да намерим следи от радиовълни. Не ни дължат обяснение. Грижат се за нас. Родителите могат ли да обяснят това на невръстното си дете... а човечеството е още невръстно дете, едва от три века живее в модерна епоха. Науката откри много природни закони- начало, продължава в една гигантска щафета да предава на поколенията все по вече знания, които ще доведат човека до космоса. Защото има най мощната и в същото време невидима сила, която го издига духовно- ума и знанието. Съчетана с добротата и уважението ще доведе постепенно до преобразуване обществения хаос и безредие в хармония и просперитет.

На земята, където се движим пеш или с нефункционалните си машини можем да се блъскаме , нараняваме но в космоса ще полетим, ще отиваме и се връщаме, когато се научим да общуваме от разстояние и с уважение. Сега го правим- с джисеемите- но трябва да общуваме с мислите си и това ще стане. Нали и Икар, като полетял на първобитните си криле е вярвал, че хората ще летят.Те си записали името му- Икарско море и осъществяват идеята му. Те, ние, всички!
Хората ще направят всичко в което вярват. Най важното е да вярват в силите си и че по доброто предстои. Защото и до сега този свят е оцелял, защото доброто е надделяло над вредите и злото.
Вярвайте в написаното по горе, защото всичко което влезе в човешкият мозък рано или късно става. Затова- изгонете от душата си лошите мисли и идеи за да не стават реалност. За да започне колкото се може по рано светът на доброто.
Извънземните са тук, но ние ще ги срещнем, когато сме въоръжени с техниката, да им бъдем партньори . Която предстои да открием , като природен закон и изобретим, като техническо решение- техника
Животът си е наш и ние ще го живеем, ние ще го
направим какъвто искаме. Нали родителите няма как да живеят живота на децата си. Те имат друга задача- да пазят природата , люлката на човечеството.

цитирай
4. apostapostoloff - Аз не съм любител на
19.02.2011 16:59
научната фантастика, а шарлатаните никак, ама никак не ме привличат. Мисля, че офталмолозите трябва да се занимават със зрението на хората, обущарите с обувките им и т. н.

Вашият коментар е изцяло извън темата. Аз правя научно съобщение за това, че към земята се движат извънземни кораби, а вие ми пишете за някакъв руски вариклечко.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191092
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575